Bombay SAPPHIRE London Dry Gin English Estate Limited Edition 41% Vol. 1l in Geschenkbox | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bombay SAPPHIRE London Dry Gin English Estate Limited Edition 41% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev det sublime med Bombay Sapphire English Estate Limited Edition Gin. Denne unikke London Dry Gin, pakket i en smukt designet gaveæske, er en lækkerbisken for sanserne. Den stammer fra det engelske landskab og har en forfriskende smag, der vidner om brandets rige arv og håndværk. Med hver slurk vil du blive transporteret til en solbeskinnet dag på den engelske ejendom takket være den levende botaniske blanding. Perfekt til gin-elskere eller som en betænksom gave, oplev magien ved Bombay Sapphire English Estate Gin i dag!

31,49 €

31,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige arv fra det engelske landskab med Bombay Sapphire London Dry Gin - English Estate Limited Edition. Denne førsteklasses gin, der præsenteres i en fantastisk gaveæske, er en betænksom gave til enhver ginelsker eller en dejlig godbid til dig selv.

Bombay Sapphire English Estate er en hyldest til den typiske engelske have. Den er fremstillet med tre nye botaniske ingredienser - Pennyroyal Mint, Rosehip og Hazel, som vokser i det grønne område ved Bombay Sapphires Laverstoke Mill Distillery. Disse ingredienser giver ginen en unik, subtilt krydret smag, der adskiller den fra mængden.

Denne limited edition-gin har en lys, citrusagtig aroma, der helt sikkert vil pirre dine sanser, selv før du tager den første slurk. Smagen er en forfriskende blanding af enebær, citronskal, mandel og koriander, der fører til en varmende finish. Det er et fantastisk udtryk for håndværk, perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail.

Uanset om du er en kender eller ny i ginens verden, tilbyder Bombay Sapphire English Estate Limited Edition en uforglemmelig oplevelse. Dens karakteristiske smagsprofiler og den betagende gaveæske, den leveres i, gør den til mere end bare en flaske gin - den er et stykke af Englands frodige landskaber, som du kan nyde, uanset hvor du er.

Så hvorfor vente? Tag på en dejlig rejse gennem det engelske landskab med Bombay Sapphire London Dry Gin - English Estate Limited Edition. Det er essensen af England, indfanget i en flaske.
Produktinformation
Bombay
Ny
chat Anmeldelser (0)