Tanqueray Blackcurrant ROYALE Distilled Gin 41,3% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tanqueray Blackcurrant ROYALE Distilled Gin 41,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en kongelig nydelse med vores Tanqueray Blackcurrant Royale Distilled Gin. Denne førsteklasses gin, der er fyldt med rig solbærsmag og et strejf af vanilje, er en fryd for dine sanser. Den er fremstillet med passion og er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Uanset om du mikser cocktails eller nipper til den rent, tilfører Tanqueray Blackcurrant Royale et strejf af raffinement til enhver lejlighed. Fordyb dig i den bløde, men robuste smag, og lad den tage din ginoplevelse til et helt nyt niveau. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Tanqueray Blackcurrant Royale Distilled Gin i dag!

22,49 €

22,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Tanqueray Blackcurrant Royale Distilled Gin. Denne premium gin er en sand fejring af smag, der mesterligt blander den klassiske Tanqueray gin med de rige, saftige noter af solbær og de subtile blomsteragtige hints af vanilje.

Hver slurk af Tanqueray Blackcurrant Royale Distilled Gin er en rejse ind i en verden af raffinement og overbærenhed. Ginen starter med et udbrud af saftige solbær, efterfulgt af Tanquerays velkendte sprøde enebærkarakter. Rejsen afsluttes med en subtil vaniljefinish, der får dig til at længes efter den næste slurk.

Skønheden ved Tanqueray Blackcurrant Royale Distilled Gin ligger ikke kun i smagen, men også i dens alsidighed. Den er den perfekte base for et væld af cocktails, tilføjer et unikt twist til din klassiske gin og tonic eller nydes bare ren for at nyde dens fulde smagsprofil.

Tappet i Tanquerays ikoniske grønne glas med en kongelilla etiket er denne gin ikke kun en fryd for ganen, men også for øjnene. Den er den perfekte gave til en gin-elsker i dit liv eller en fantastisk tilføjelse til din egen hjemmebar.

Oplev en gin, der er lavet med passion og beregnet til at blive nydt. Oplev Tanqueray Blackcurrant Royale Distilled Gin i dag. Du fortjener det.
Produktinformation
Tanqueray
Ny
chat Anmeldelser (0)