That Boutique-y Gin Company PERRY'S GHOST GIN - NY Distilling 57% Vol. 0,5l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

That Boutique-y Gin Company PERRY'S GHOST GIN - NY Distilling 57% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den spændende smag af Perry's Ghost Gin fra That Boutique-y Gin Company. Denne unikt fremstillede gin har en pirrende, fed smagsprofil takket være NY Distilling proces. Det er en spiritus, der er gennemsyret af mystik, med en robust 57% vol., der giver et punch. Hver slurk udfolder et nyt lag af smag, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der søger en uforglemmelig ginoplevelse. Uanset om det er til en klassisk gin og tonic eller en kreativ cocktail, tilføjer Perry's Ghost Gin et twist. Smag forskellen i dag!

30,19 €

30,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en sensationel smagsrejse med "That Boutique-y Gin" Company Perry's Ghost Gin." Ekspertfremstillet af NY Distilling Companydenne perle af en spiritus er et must for alle gin-entusiaster.

Perry's Ghost Gin er ikke en helt almindelig gin. Det er en mesterlig blanding af unikke botaniske ingredienser, der skaber en symfoni af smage, som du får lyst til at nyde. Denne gin er destilleret med en innovativ tilgang og er et sandt bevis på destilleringens håndværk.

Det første, du lægger mærke til, er den dristige, robuste smag. Hver slurk afslører en spændende blanding af enebær, citrus og en hemmelig blanding af botaniske ingredienser. Det er en gin, der ikke er bange for at gøre sig bemærket, og som har en fyldig smagsprofil, der helt sikkert vil betage dine sanser.

Men det handler ikke kun om smagen. Perry's Ghost Gin leverer også en tilfredsstillende, glat finish. Du vil sætte pris på den luksuriøse tekstur, der bliver hængende i ganen og sikrer, at hver slurk er en oplevelse, der huskes.

Uanset om du er en erfaren gin-elsker eller en nybegynder, er Perry's Ghost Gin et must. Den er perfekt til at lave sofistikerede cocktails eller bare nyde med is. Gør din næste sammenkomst uforglemmelig med den unikke smag af Perry's Ghost Gin.

Dyk ned i en verden af rige, komplekse smage med That Boutique-y Gin Company's Perry's Ghost Gin. Det er mere end bare en gin, det er en smagsoplevelse, som vil give dig lyst til mere.

Husk, at dette ikke bare er endnu en gin - det er Perry's Ghost Gin. Udforsk den ekstraordinære smag, og gør dit cocktailspil bedre i dag!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)