Silent Pool RARE CITRUS Gin 43% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silent Pool RARE CITRUS Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke blanding af sjældne citrusfrugter og eksotiske botaniske ingredienser i Silent Pool Rare Citrus Gin. Denne gin er destilleret med passion og giver et forfriskende twist på en klassisk spiritus. Hver slurk afslører en eksplosion af pikante smagsnuancer og efterlader en pirrende eftersmag, der helt sikkert vil glæde din gane. Uanset om du er gin-connaisseur eller cocktail-entusiast, er Silent Pool Rare Citrus Gin et must. Nyd den med is eller i en livlig gin og tonic - uanset hvad, vil den helt sikkert imponere. Smag forskellen med Silent Pool Rare Citrus Gin, hvor exceptionel kvalitet møder fed smag.

39,49 €

39,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den pirrende smag af Silent Pool Rare Citrus Gin, en unik og udsøgt spiritus, der vil begejstre dine sanser. Denne enestående gin er tilsat en sjælden blanding af citrusfrugter, som løfter din cocktailoplevelse til nye højder. De friske citrusnoter er perfekt afbalanceret med de traditionelle enebærundertoner i en gin af højeste kvalitet, hvilket resulterer i en smagskombination, der er både forfriskende og beroligende.

Silent Pool Rare Citrus Gin er ikke en helt almindelig spiritus. Dens unikke opskrift kommer fra hele verden, inklusive håndhøstede citrusfrugter, der er lige så sjældne, som de er lækre. Hver slurk lover et udbrud af citrusagtig friskhed, der bliver hængende i ganen, hvilket gør den til det perfekte valg til at nippe til rent, med is eller som højdepunkt i din yndlingsgincocktail.

Men tag ikke bare vores ord for det. Prøv Silent Pool Rare Citrus Gin og oplev selv den overlegne kvalitet. Denne gin er et bevis på håndværket i traditionel destillation kombineret med et innovativt twist, der adskiller den fra resten. Det iøjnefaldende flaskedesign er et vidnesbyrd om det unikke i den, hvilket gør den til en perfekt gave til ginelskere eller en fantastisk tilføjelse til din hjemmebar.

Uanset om du er gin-entusiast eller bare leder efter en forfriskende ny spiritus at prøve, er Silent Pool Rare Citrus Gin et valg, du ikke vil fortryde. Udforsk en verden af unikke citrussmage, og nyd denne sjældne gins førsteklasses kvalitet i dag. Husk, at en god gin er mere end bare en spiritus - det er en oplevelse. Og med Silent Pool Rare Citrus Gin er det en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Gå på opdagelse i Silent Pool Rare Citrus Gins verden. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Silent Pool
Ny
chat Anmeldelser (0)