Gordon's SICILIAN LEMON Distilled Gin 37,5% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gordon's SICILIAN LEMON Distilled Gin 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den friske, forfriskende smag af Gordon's Sicilian Lemon Distilled Gin! Den er håndlavet med de fineste sicilianske citroner og giver et pikant twist til den klassiske Gordon's gin. Denne solrige, citrus-infunderede gin er perfekt til at lave forfriskende cocktails eller bare til at nippe til rent. Nyd den livlige smag af Italien direkte i dit glas. Det er ikke bare gin, det er en smag af Middelhavet! Omfavn Gordons tradition og tilføj et twist af solskin til din dag med vores Sicilian Lemon Distilled Gin.

16,49 €

16,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Giv din klassiske gin et pikant twist med Gordon's Sicilian Lemon Distilled Gin. Denne forfriskende gin er en fantastisk balance mellem enebær og livlige citrusnoter. Inspireret af en rejse til Middelhavet vil dens sprøde, syrlige smag tage dig med til Siciliens solrige lunde.

Hjertet i denne gin ligger i de håndplukkede sicilianske citroner, der bruges til at lave den. Deres naturlige sødme giver et pift til din gane og gør hver slurk til en dejlig oplevelse. Denne gin er blandet med Gordons originale opskrift og giver en forfriskende, solbeskinnet smag, der er perfekt til en afslappet eftermiddag eller en livlig aften.

Hver flaske Gordon's Sicilian Lemon Distilled Gin er fremstillet med omhu og ekspertise, hvilket sikrer en spiritus af høj kvalitet hver gang. Den glatte, forfriskende finish er perfekt til at lave en klassisk gin og tonic eller eksperimentere med nye, spændende cocktails.

Uanset om du er gin-entusiast eller ny i spiritussens verden, er denne gin et must. Så hvorfor vente? Dyk ned i den forfriskende, citrusagtige verden af Gordon's Sicilian Lemon Distilled Gin, og få et glimt af siciliansk solskin i dit glas. Skål for de gode tider, der venter forude!
Produktinformation
Gordon's
Ny
chat Anmeldelser (0)