Silent Pool ROSE Gin 43% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silent Pool ROSE Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en symfoni af smag med Silent Pool Rose Gin. Denne gin er en spiritus i verdensklasse, som kombinerer enebær, rosenblade og botaniske ingredienser til en guddommelig smag. Den er perfekt til cocktails, da den er blød på ganen og efterlader en sofistikeret, blomstret finish. Uanset om du er en gin-kender eller en nysgerrig nybegynder, er Silent Pool Rose Gin den perfekte drink til enhver lejlighed. Dyk ned i en pool af ro for hver slurk. Husk, dette er ikke bare gin, det er en oplevelse!

40,69 €

40,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den udsøgte Silent Pool Rose Gin! Denne dejlige gin er ikke bare en drik, det er en oplevelse. Den er tilsat den saftige smag af friske roser, og hver slurk er en rejse ind i en verden af forfriskende blomsternoter, der danser på din gane.

I modsætning til din typiske gin er Silent Pool Rose Gin fremstillet med en delikat balance af enebær, botaniske ingredienser og rosenblade. Denne perfekte blanding giver den en unik, elegant og blød smag, som skiller den ud fra mængden af spiritus. Uanset om du er gin-entusiast eller nybegynder, er dette en gin, du ikke vil gå glip af.

Denne rose gin handler ikke kun om smag, men om hele oplevelsen. Det smukke flaskedesign afspejler kvaliteten af spiritussen indeni. De indviklede detaljer og farverige nuancer vil helt sikkert tilføje et strejf af raffinement til din bar eller køkkenbord.

Nyd Silent Pool Rose Gin med is, blandet i din yndlingscocktail eller bare som den er. Den er alsidig, imponerende og vil helt sikkert være et tilløbsstykke til enhver sammenkomst.

Så er du klar til at løfte din gin-oplevelse? Så er det tid til at fordybe dig i Silent Pool Rose Gins lækre verden. En verden, hvor hver slurk er en fejring af raffineret smag og sofistikeret aroma. Skål for en gin, der virkelig er i en klasse for sig selv!
Produktinformation
Silent Pool
Ny
chat Anmeldelser (0)