Foxdenton 48 London Dry Gin 48% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Foxdenton 48 London Dry Gin 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd en smag af raffinement med vores Foxdenton London Dry Gin. Denne førsteklasses spiritus er omhyggeligt fremstillet og har en potent alkoholvolumen på 48 %. Hver slurk afslører en harmonisk blanding af botaniske ingredienser, der giver en sprød, ren og forfriskende smag. Foxdenton London Dry Gin er ideel til klassiske gin-cocktails eller bare til at nyde med is, og den er den ultimative nydelse for alle gin-entusiaster. Oplev Londons rige kulturarv i hver eneste dråbe. Skål for det gode liv!

28,29 €

28,29 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Foxdenton London Dry Gin - en blanding af raffinement, tradition og førsteklasses kvalitet. Denne elegante gin er destilleret i Storbritannien og giver en perfekt balance mellem smag, styrke og blødhed.

Forestil dig at nippe til en drink, der er indbegrebet af Londons ånd med dens rige arv og levende energi. Det er, hvad du får med hver slurk af vores Foxdenton London Dry Gin. Dens robuste 48% volumen giver den et kraftigt spark, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der sætter pris på en stærk, velskabt spiritus.

Dette er ikke en helt almindelig gin. Foxdenton London Dry Gin er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder, hvilket resulterer i en gin, der ikke bare er en drink, men en oplevelse. Nyd den unikke blanding af botaniske ingredienser, som hver især tilføjer et særskilt lag af kompleksitet og dybde.

Uanset om du planlægger en hyggelig aften eller er vært for en storslået fest, er Foxdenton London Dry Gin den perfekte ledsager. Bland den i en klassisk gin og tonic, server den som den er, eller brug den til at tilføje et luksuriøst touch til dine yndlingscocktails.

Foxdenton London Dry Gin kommer i en elegant flaske på 0,7 liter, hvilket gør den til en perfekt gave til gin-entusiasten i dit liv eller en fantastisk tilføjelse til din hjemmebar.

Oplev smagen af London i en flaske med Foxdenton London Dry Gin. Nyd den robuste smag, værdsæt traditionen og kvaliteten. Bunden i vejret!
Produktinformation
Foxdenton
Ny
chat Anmeldelser (0)