Tanqueray LONDON DRY GIN Export Strength 43,1% Vol. 0,35l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tanqueray LONDON DRY GIN Export Strength 43,1% Vol. 0,35l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Tanqueray London Dry Gin! Denne gin er håndlavet med perfektion og er din perfekte partner til en forfriskende cocktail eller en klassisk gin og tonic. Tanqueray er destilleret efter en ældgammel opskrift og tilbyder en unik blanding af botaniske aromaer, der vil pirre dine smagsløg. Den sprøde, rene smag er et bevis på dens førsteklasses kvalitet, hvilket gør den til et must-have for enhver hjemmebar. Oplev Londons pulserende ånd med hver slurk af Tanqueray Dry Gin. Tilføj en flaske til din samling, og lad de gode tider rulle!

14,09 €

14,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den sofistikerede verden af Tanqueray London Dry Gin, en klassisk spiritus, der tilføjer et strejf af elegance til enhver lejlighed. Denne førsteklasses gin, der er beriget med en hemmelig blanding af botaniske ingredienser, giver en enestående smagsoplevelse, der helt sikkert vil betage dine sanser.

Tanqueray London Dry Gin er et sandt mesterværk af smag, der harmonisk blander enebær, koriander, angelica og lakrids. Den unikke opskrift, som er gået i arv gennem generationer, sikrer en ensartet og bemærkelsesværdig smag, som er elsket over hele verden. Det højere alkoholindhold forstærker den rige botaniske smag, hvilket gør den til et ideelt valg for gin-kendere.

Hver slurk af Tanqueray London Dry Gin afslører en blød, sprød smag, der er alsidig og perfekt til at skabe en række forskellige cocktails. Uanset om det er en klassisk gin og tonic, en forfriskende Tom Collins eller din egen kreative blanding, vil denne gin helt sikkert imponere.

Tanqueray London Dry Gin præsenteres i en ikonisk grøn flaske og smager ikke kun godt, men ser også godt ud. Det er en perfekt tilføjelse til enhver hjemmebar og en fantastisk gave til gin-elskere.

Oplev den uovertrufne kvalitet og karakteristiske smag af Tanqueray London Dry Gin. Det er mere end bare en drink; det er en fejring af uovertruffen håndværk og tradition. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med luksus fra Tanqueray London Dry Gin, og gør dine øjeblikke uforglemmelige.
Produktinformation
Tanqueray
Ny
chat Anmeldelser (0)