Hendrick's ORBIUM QUININATED Gin Limited Release 43,4% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hendrick's ORBIUM QUININATED Gin Limited Release 43,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den uovertrufne smag af Hendrick's Orbium Quininataed Gin. Denne limited release-gin er en sjælden fornøjelse for kendere med en unik blanding af kinin, malurt og lotusblomst. Den er tilsat den karakteristiske Hendrick's-essens og er perfekt til dem, der søger et forfriskende twist på en klassisk gin. Uanset om du blander en kølig gin og tonic eller nipper til den rent, løfter Orbium Quininataed Gin din cocktailoplevelse til et helt nyt niveau. Skynd dig, denne begrænsede udgivelse varer ikke længe. Smag forskellen med Hendrick's Orbium Quininataed Gin.

39,89 €

39,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den unikke tiltrækningskraft fra Hendrick's Orbium Quininated Gin, en limited release, der har taget gin-verdenen med storm. Det er ikke en almindelig gin - tænk på den som en portal til en verden af uventet glæde og intriger.

Orbium Quininated Gin er omhyggeligt fremstillet af Hendrick's, et brand, der er kendt for sine karakteristiske, førsteklasses gins, og forvandler den klassiske Hendrick's house style gin til en helt ny oplevelse. Den er tilsat kinin, malurt og blå lotusblomst og giver en sensorisk rejse, der både er velkendt og spændende anderledes.

Kinin-infusionen giver et let, bittert touch, mens malurt tilføjer dybde og kompleksitet. Den blå lotusblomst, pièce de résistance, giver et eksotisk strejf, som gør denne gin helt unik.

I næsen kan du nyde blide blomsternoter, der er flettet sammen med et strejf af enebær. I smagen er der en harmonisk balance mellem bitterhed og sødme, som afrundes af en smukt sprød finish.

Uanset om du er en gin-connaisseur, der søger noget ud over det sædvanlige, eller en cocktail-entusiast, der ønsker at forbedre din mixologi, er Hendrick's Orbium Quininated Gin et must. Den er perfekt til klassiske cocktails, men alligevel modig nok til at stå på egne ben.

Husk, at dette er en begrænset udgivelse. Så gå ikke glip af chancen for at udforske denne ekstraordinære gin. Det er mere end bare en drink. Det er en rejse ind i det ukendte, en herlig dans af smage og et bevis på Hendricks mesterskab i håndværket. Med Hendrick's Orbium Quininated Gin er hver slurk en historie, der venter på at blive fortalt.

Så er du klar til at tage på et gineventyr som intet andet? Få fat i din flaske Hendrick's Orbium Quininated Gin i dag, og lad rejsen begynde!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)