Tarquin's Cornish Dry Gin 42% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tarquin's Cornish Dry Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den dejlige sprødhed i Tarquin's Cornish Dry Gin. Denne udsøgte spiritus er en smuk blanding af håndplukkede botaniske ingredienser, destilleret i små partier i Cornwalls første gin-destilleri i over hundrede år. Hver flaske er fyldt med en unik karakter, ligesom den barske kystlinje i Cornwall. Perfekt til gin-elskere, der søger en klassisk, men alligevel karakteristisk smag. Nyd den med is eller i en forfriskende gin og tonic. Oplev den sande essens af Cornwall med Tarquin's Cornish Dry Gin.

34,89 €

34,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den dejlige essens af Tarquin's Cornish Dry Gin, en førsteklasses spiritus, du simpelthen ikke bør gå glip af. Denne gin er håndlavet i Cornwall og er et vidnesbyrd om magien ved traditionel destillering kombineret med en moderne forståelse for smag og kvalitet.

Tarquin's Cornish Dry Gin er et vidunder, destilleret i små partier for den ultimative kvalitetskontrol. Det er en fusion af lokale botaniske ingredienser, fra duftende enebær til citrusfrugter og eksotiske krydderier, som hver især er udvalgt til at skabe en symfoni af smag. Denne gin er lige så unik, som den er lækker, og hver slurk er en rejse gennem det smukke Cornwall-landskab.

Det, der adskiller Tarquin's fra mængden, er den omhyggelige destillationsproces. Hver flaske fyldes i hånden, forsegles med en vokstop og får et håndskrevet batchnummer, som lover en autenticitet, der er svær at finde på markedet i dag. Hvad er resultatet? En gin, der ikke bare er forfriskende sprød og ren, men som også bærer et personligt præg fra destillatørerne selv.

Tarquin's Cornish Dry Gin kan sagtens nydes alene, men den er også en udsøgt base for cocktails og tilføjer et strejf af cornisk charme til dine foretrukne gin-baserede drinks. Prøv den i en klassisk gin og tonic for et forfriskende twist, eller eksperimenter med mere eventyrlystne blandinger - mulighederne er lige så ubegrænsede som din fantasi.

I bund og grund er Tarquin's Cornish Dry Gin mere end en spiritus - det er en invitation til at nyde det corniske håndværk, en tidløs tradition tappet på flaske til din fornøjelse. Uanset om du er en gin-aficionado eller en nysgerrig nybegynder, lover denne gin at glæde din gane og opløfte dit humør.

Omfavn den corniske livsstil med Tarquin's Cornish Dry Gin - en gin fremstillet med passion til folk, der sætter pris på de finere ting i livet.
Produktinformation
Tarquin's Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)