Tanqueray N° TEN Distilled Gin 47,3% Vol. 1l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tanqueray N° TEN Distilled Gin 47,3% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den forfriskende enkelhed i Tanqueray Ten Distilled Gin. Denne førsteklasses gin er et must-have for cocktailelskere og ginkendere. Tanqueray Ten er fremstillet med friske citrusfrugter og botaniske ingredienser og har en blød og levende smag, der er perfekt til at lave sofistikerede cocktails eller nyde ren. Dens karakteristiske smag og krystalklare klarhed gør den til et ideelt valg for dem, der sætter pris på fin spiritus. Tag ikke bare vores ord for gode varer - oplev din gin med Tanqueray Ten Distilled Gin i dag!

39,49 €

39,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den raffinerede smag af Tanqueray TEN Distilled Gin. Denne førsteklasses gin er et must-have for enhver spirituskender eller afslappet drikker, der ønsker at løfte sin drinkoplevelse.

Hver flaske Tanqueray TEN er en hyldest til destillationskunsten, der forener friske citrusfrugter, enebær og en hemmelig blanding af botaniske ingredienser. Den destilleres i små partier, hvilket sikrer den højeste kvalitet og en uovertruffen smag. Det er ikke bare gin - det er en sanselig rejse indkapslet i en flaske.

Den første smag byder på en eksplosion af friske citrusnoter, smukt afbalanceret med enebær og et strejf af kamille. Finishen er blød, og eftersmagen bliver hængende, en velkommen påmindelse om den kvalitet, du lige har nydt. Uanset om du nipper til den ren, med is eller i en lækker cocktail, leverer Tanqueray TEN Gin en exceptionel drikkeoplevelse.

Men det handler ikke kun om smagen. Denne gin kommer i en slående grøn flaske, et nik til de traditionelle gin-stills, der bruges i produktionen. Det unikke design og det ikoniske segl gør den til en opsigtsvækkende tilføjelse til enhver hjemmebar eller barskab.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med en flaske Tanqueray TEN Distilled Gin? Del den med venner, giv den til en, du holder af, eller nyd den bare selv. Når alt kommer til alt, er livet for kort til almindelig gin. Gør det mindeværdigt med Tanqueray TEN.

Oplev, hvorfor Tanqueray TEN er mere end bare en gin - det er en oplevelse. Bestil din flaske i dag, og begiv dig ud på en smagsrejse som ingen anden.
Produktinformation
Tanqueray
Ny
chat Anmeldelser (0)