Tanqueray N° TEN Distilled Gin 47,3% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tanqueray N° TEN Distilled Gin 47,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Tanqueray Distilled Gin. Denne gin er fremstillet med de fineste botaniske ingredienser og er en perfekt blanding af tradition og innovation. De pikante citrusundertoner gør den til et fremragende valg til en forfriskende gin og tonic, eller tilføj et moderne twist til dine yndlingscocktails. Tanqueray er ikke bare en drink; det er et livsstilsvalg for dem, der sætter pris på kvalitet. Lad dig forkæle af denne gins blødhed, og løft dit humør. Husk, at livet er for kort til almindelig gin. Vælg Tanqueray!

33,69 €

33,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte dit cocktailspil med Tanqueray TEN Distilled Gin. Denne førsteklasses gin er fremstillet med de friskeste citrusfrugter, hvilket giver den en levende, pikant karakter, der er perfekt til enhver ginbaseret cocktail. Uanset om du laver en klassisk martini eller afprøver en ny opskrift, vil Tanqueray TEN med garanti imponere med sin bløde, sprøde smag.

I modsætning til almindelige gins er Tanqueray TEN destilleret fire gange, hvilket sikrer en højprocentig, smagfuld spiritus, der virkelig er fra øverste hylde. Den er tilsat en hemmelig blanding af botaniske ingredienser, som giver en unik, kompleks profil, der er både forfriskende og sofistikeret. Du vil elske dens subtile noter af kamille og enebær, som er perfekt afbalanceret af dens robuste citrus.

Men det er ikke kun indholdet i flasken, der er imponerende. Tanqueray TEN er også pakket i en stilfuld, art deco-inspireret flaske, der helt sikkert vil tilføje et strejf af elegance til din hjemmebar. Det er et bevis på brandets engagement i kvalitet og stil, hvilket gør det til en fantastisk gave til gin-entusiaster eller en godbid til dig selv.

Så hvorfor nøjes med almindelig gin, når du kan nyde det ekstraordinære? Med Tanqueray TEN Distilled Gin får du ikke bare en drik - du får en førsteklasses cocktailoplevelse. Prøv den i dag, og oplev selv forskellen.
Produktinformation
Tanqueray
Ny
chat Anmeldelser (0)