Tanqueray RANGPUR LIME Distilled Gin 41,3% Vol. 1l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tanqueray RANGPUR LIME Distilled Gin 41,3% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev et citrusagtigt udbrud af eksotisk smag med Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin. Denne gin er tilsat smag fra rangpur-limes og giver et syrligt twist til din traditionelle gin og tonic. Denne livlige spiritus har også noter af saftig mandarin og aromatiske botaniske ingredienser, hvilket gør den til en perfekt base for hjemmelavede cocktails. Nyd en forfriskende slurk af Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin, og lad dine smagsløg tage med på en eksotisk rejse. Skål for en gin, der er lige så eventyrlysten som dig!

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den unikke smag af Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin. Denne førsteklasses gin er en fusion af eksotiske smage, der med garanti vil glæde dine sanser. Den er lavet med Rangpur-limes, en citrusfrugt med en berusende smag. Når den kombineres med enebærblandingen, der definerer Tanqueray, er resultatet en gin, der både er forfriskende anderledes og udpræget subtil.

Hver slurk af Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin åbner med en eksplosion af lime, efterfulgt af noter af laurbærblad og ingefær, alt sammen understøttet af den klassiske enebærsmag, som vi kender og elsker. Det er disse komplekse smagsnuancer, der gør den perfekt til både klassiske gin-cocktails og eventyrlige mixologiske udforskninger. Prøv den i en gin og tonic for et citrusagtigt twist på en traditionel favorit, eller brug den til at tilføje et stænk af livlighed til en Martini.

Men nydelsen af Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin handler ikke kun om smagen. Det handler også om oplevelsen. Flaskens slanke design med den karakteristiske grønne etiket og sølvkapslen er et nik til Tanquerays arv, mens det klare glas lader ginens rene, rene farve skinne igennem.

Uanset om du er gin-connaisseur eller ny i spiritussens verden, er Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin et must. Det er en gin, der inviterer dig til at være eventyrlysten, til at udforske nye smage og til at opdage en ny favorit. Så hvorfor vente? Tilføj en flaske til din samling i dag, og lad eventyret begynde.
Produktinformation
Tanqueray
Ny
chat Anmeldelser (0)