Plymouth Original Strength Dry Gin 41,2% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plymouth Original Strength Dry Gin 41,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, fyldige smag af Plymouth Original Strength Dry Gin. Denne førsteklasses gin, der er gennemsyret af traditioner, har en blanding af syv botaniske ingredienser, der skaber en unik og kompleks smagsprofil. Dens distinkte, jordagtige smag med antydninger af enebær og citrus vil helt sikkert glæde enhver gin-connoisseur. Denne gin er perfekt til klassiske cocktails og giver din drikkeoplevelse en fyldig rigdom. Udforsk dybden i Plymouth Gin, en ægte original, og løft din cocktailtime.

27,79 €

27,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Plymouth Original Strength Dry Gin, en klassisk nydelse, der helt sikkert vil få din gane til at lyse op. Denne førsteklasses gin er håndlavet i den historiske by Plymouth i England og er et vidnesbyrd om århundredgamle traditioner. Det er en symfoni af rene botaniske ingredienser, hvor hver slurk byder på en unik smagsrejse.

Ginen har en rig, robust profil, der er både glat og fyldig. Hemmeligheden ligger i den unikke blanding af syv håndplukkede botaniske ingredienser, herunder enebær, korianderfrø og appelsinskal. Disse ingredienser smelter sammen for at skabe en afbalanceret, levende smag, der er perfekt alene eller i din yndlingscocktail.

Plymouth Original Strength Dry Gin skiller sig ud med sin blødhed, hvilket gør den til et perfekt valg for både gin-aficionados og nybegyndere. Dens distinkte smagsprofil er utrolig alsidig og passer perfekt til en klassisk dry martini eller en forfriskende gin og tonic.

Hvis du leder efter en gin, der indkapsler essensen af engelsk håndværk, så er Plymouth Original Strength Dry Gin dit svar. Det er et lækkert vidnesbyrd om tradition, som giver en smagsoplevelse, der er både tidløs og forfriskende.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af førsteklasses gin med Plymouth Original Strength Dry Gin. Det er ikke bare en flaske gin; det er en rejse ind i hjertet af England, en slurk af historien og en fejring af destillationskunsten.
Produktinformation
Plymouth
Ny
chat Anmeldelser (0)