Pickering's Gin 1947 ORIGINAL GIN Bombay Recipe 42% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pickering's Gin 1947 ORIGINAL GIN Bombay Recipe 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af Pickering's Original Gin, der er fremstillet efter en klassisk Bombay-opskrift. Denne førsteklasses gin, destilleret med de fineste botaniske ingredienser, giver en blød, forfriskende finish, som gin-kendere vil elske. Uanset om du blander en ikonisk gin og tonic eller nipper til den rent, er Pickering's Original Gin den perfekte tilføjelse til din hjemmebar. Oplev forskellen ved ægte gin af høj kvalitet. Smag traditionen, svælg i raffinementet. Omfavn Pickering's-oplevelsen i dag.

27,79 €

27,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Pickering's Original Gin, der er inspireret af en autentisk Bombay-opskrift. Denne førsteklasses spiritus er et must-have for enhver gin-entusiast. Denne gin er fremstillet med præcision og passion og indfanger essensen af en ældgammel opskrift, der giver en smag, som er dejligt forfriskende og vidunderligt kompleks.

Dyk ned i ginens rige historie med hver slurk af Pickering's Original Gin. Det er en hyldest til den klassiske Bombay-opskrift, en hemmelig blanding af botaniske ingredienser, der har stået sin prøve gennem tiden. Det er ikke bare en gin, det er en rejse gennem tiden, der tager dig tilbage til æraen med klassiske cocktails og sofistikeret sipping.

Med en alkoholvolumen på 42% er denne gin en selvsikker spiritus, der skiller sig ud i enhver cocktail. Alligevel er den blød og alsidig nok til at blive nydt ren eller med is. Det er den perfekte balance, som gør den til en favorit blandt både almindelige drikkere og kendere.

Kernen i Pickering's Original Gin er en særlig blanding af botaniske ingredienser, som hver især er nøje udvalgt til at skabe en symfoni af smage. Citrusnoter flirter med krydrede undertoner, hvilket fører til en dvælende finish, der er både krydret og sød. Det er en smagsoplevelse, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Den er tappet i en 0,7 liters flaske og er perfekt til at dele med venner eller nyde alene. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare nyder en stille aften derhjemme, tilføjer Pickering's Original Gin et strejf af elegance til ethvert øjeblik.

Oplev arven, traditionen og den upåklagelige smag af Pickering's Original Gin. Det er mere end bare en drink, det er en smag af historie i hver eneste dråbe. Tag ikke bare vores ord for det. Skænk dig selv et glas Pickering's Original Gin, og smag forskellen. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)