Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength 57% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength 57% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den dristige, robuste smag af Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength. Denne engelske gin har en høj alkoholprocent og giver en autentisk, traditionel smag, som gin-elskere vil elske. Den er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af en blanding af botaniske ingredienser og giver en uovertruffen fylde og dybde. Dens fantastiske aroma af enebær, efterfulgt af en krydret smag og en langvarig citrusagtig finish, vil helt sikkert pirre dine smagsløg. Hayman's Royal Dock Gin er perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail og er det ideelle valg for dem, der søger en eventyrlig spiritus. Nyd en flaske af denne enestående gin i dag, og lad dens fængslende smag transportere dig til Royal Docks livlige, travle atmosfære.

32,49 €

32,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den umiskendelige dristighed i Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength. Denne gin er fyldt med robuste smage og er et sandt vidnesbyrd om vores destillatørers ekspertise og kærlighed til spiritus. Dens unikke styrke på 57% volumen giver den ikke kun en intens smag, men lader også de botaniske aromaer skinne igennem i dine cocktails.

Denne gin er inspireret af traditionerne i den britiske Royal Navy, hvor man foretrak spiritus med høj styrke, fordi den ikke ville ødelægge krudtet, hvis den blev spildt. Så med hver slurk nyder du et stykke historie, mens du nyder en absolut smagsoplevelse.

Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength er en sand fornøjelse for gin-entusiaster. Dens karakteristiske, kraftige enebærbase suppleres af en symfoni af citrus- og krydderinoter, der giver en smagsoplevelse, som er både dristig og raffineret. Det er en gin, der er modig nok til at klare enhver mixer, og blød nok til at blive nydt ren.

Uanset om du laver en klassisk G&T eller eksperimenterer med unikke cocktailopskrifter, vil denne gin vække din drink til live med sin kraftige smagsprofil. Og lad dig ikke skræmme af styrken; den er overraskende blød i smagen, hvilket gør det til en fornøjelse at nippe til den.

Tilføj en flaske Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength til din spiritussamling, og løft dit cocktailspil. Det er ikke bare en gin - det er en invitation til at opleve den sande kraft i smagen.

Husk, det er ikke en hvilken som helst gin. Det er Hayman's Royal Dock Gin Navy Strength - en gin, der er lige så stærk i sin karakter, som den er i sin smag. Gå ikke glip af chancen for at prøve denne gin-troværdige spiritus!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)