Haswell London Dry Gin 47% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haswell London Dry Gin 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den enestående smag af Haswell London Dry Gin! Denne førsteklasses gin, der er fremstillet i hjertet af London, har en dejlig blanding af botaniske ingredienser, der skaber en blød, afbalanceret smag, som er perfekt til gin-elskere. Den robuste, men subtile smag er perfekt til at nippe til rent eller til at tilføje et sofistikeret touch til dine yndlingscocktails. Med Haswell London Dry Gin nyder du ikke bare en drink, du oplever et stykke af Londons rige ginhistorie. Løft din gin-oplevelse i dag med Haswell London Dry Gin.

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Flygt ind i den fængslende verden af førsteklasses spiritus med Haswell London Dry Gin. Denne gin er håndlavet i små partier og er et vidnesbyrd om beherskelsen af traditionelle destillationsmetoder og et nik til Londons rige gin-arv.

Haswell London Dry Gin har en exceptionel alkoholvolumen på 47%, hvilket sikrer en robust og potent smag, der vil tænde dine smagsløg. Denne gin er mere end bare en stærk spiritus; den er en harmonisk blanding af botaniske ingredienser af højeste kvalitet, herunder angelikarod, koriander og enebær, hvilket resulterer i en symfoni af citrus, krydrede og jordagtige noter.

Haswell London Dry Gin er perfekt til en klassisk gin og tonic eller en mere eventyrlig cocktail og er alsidig og dynamisk. Den bløde, afrundede smag vil løfte din drink og gøre din cocktailtime til en helt særlig lejlighed. Uanset om du er en erfaren gin-elsker eller en nysgerrig nybegynder, vil du helt sikkert sætte pris på dybden og kompleksiteten i denne enestående gin.

Haswell London Dry Gin er pakket i en slank og stilfuld 0,7-liters flaske og er en elegant tilføjelse til enhver bar eller en tankevækkende gave til den kræsne drikker. Dens dristige smag og ingredienser af høj kvalitet adskiller den fra andre gins, hvilket gør den til et must-have for alle, der søger en autentisk ginoplevelse.

Nyd den unikke blanding af smage og forkæl dig selv med den glatte finish af Haswell London Dry Gin. Det er mere end bare en gin - det er en rejse ind i hjertet af Londons destillationstradition. Oplev Haswell London Dry Gins tiltrækningskraft i dag, og lad dine sanser blive betaget.
Produktinformation
Haswell
Ny
chat Anmeldelser (0)