Gin Lane 1751 London Dry Gin Small Batch 40% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Lane 1751 London Dry Gin Small Batch 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af London med Gin Lane 1751 London Dry Gin Small Batch. Denne gin i topkvalitet er en blanding af 8 botaniske ingredienser, der giver en blød og afbalanceret smag. Vores gin er perfekt til en klassisk gin og tonic eller en sofistikeret cocktail, og den er traditionelt fremstillet og destilleret i små partier for at sikre førsteklasses kvalitet. Nyd den sprøde, rene smag af Gin Lane 1751, og løft din aften med vores London Dry Gin. Husk, det er ikke bare gin, det er en rejse til London i et glas!

20,09 €

20,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den tidløse smag af Gin Lane 1751 London Dry Gin. Denne small-batch gin er et vidnesbyrd om traditionelle destillationsmetoder og ingredienser af højeste kvalitet. Den er håndlavet i hjertet af London og indfanger den autentiske ånd fra klassisk britisk gin med et moderne twist.

Gin Lane 1751 er ikke bare endnu en gin på markedet. Det er en hyldest til ginfremstillingens arv, omhyggeligt udformet til at give dig en helt unik smagsoplevelse. Dens opskrift er gennemsyret af historie og bruger en blanding af otte botaniske ingredienser, herunder enebær, koriander, angelikarod og citrus, til at skabe en perfekt afbalanceret, kompleks smagsprofil.

Fra første slurk vil du bemærke den bløde tekstur, efterfulgt af et pulserende udbrud af enebær, et strejf af krydderi og en forfriskende citrusfinish. Den er stærk, men alligevel sofistikeret, perfekt til at nippe til rent, eller til at tage din klassiske gin og tonic til det næste niveau.

Men det handler ikke kun om, hvad der er i flasken. Emballagen er et nik til ginens rige historie med et vintage-design, der vil være en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar.

Så uanset om du er gin-connaisseur eller bare leder efter en ny spiritus at prøve, er Gin Lane 1751 London Dry Gin et must. Oplev den sande smag af London med denne exceptionelle gin. Bestil din i dag, og oplev forskellen.
Produktinformation
Gin Lane 1751
Ny
chat Anmeldelser (0)