Fifty Pounds Gin London Dry Gin 43,5% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fifty Pounds Gin London Dry Gin 43,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den raffinerede smag af Fifty Pounds Gin London Dry Gin. Denne gin af høj kvalitet er et must-have til dit næste cocktailparty. Den er fremstillet i hjertet af London og har en unik blanding af botaniske ingredienser, som helt sikkert vil inspirere din indre mixolog. Hver slurk giver et forfriskende pust af enebær, citrus og krydderier. Uanset om du er gin-kender eller ny i faget, vil du sætte pris på den bløde finish og afbalancerede smag. Lad dig friste af det bedste fra Londons ginscene med Fifty Pounds Gin London Dry Gin. Skål for elegance og raffinement i en flaske!

25,19 €

25,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Fifty Pounds Gin London Dry Gin, en førsteklasses spiritus, der bringer den klassiske London gin-oplevelse direkte ind i dit glas. Denne dejlige gin har en unik blanding af sjældne botaniske ingredienser, som giver en harmonisk smagsbalance, der helt sikkert vil imponere selv de mest kræsne gin-entusiaster.

Lad din gane blive forført af de subtile antydninger af enebær, korianderfrø, angelikarod og andre hemmelige urter, der giver Fifty Pounds Gin sin karakteristiske smag. Den omhyggelige destillationsproces sikrer, at hver slurk er glat, forfriskende og rig på smag. Uanset om du nyder den ren, med is eller i din yndlingscocktail, vil denne gin uden tvivl løfte din drikkeoplevelse.

Fifty Pounds Gin handler ikke kun om smag - den handler også om tradition. Dens opskrift går helt tilbage til den første gin-dille i 1700-tallet, så der er et stykke historie i hver eneste flaske. Selve navnet er et nik til den skat på 50 pund, som den britiske krone pålagde ginproduktionen, og det er et bevis på brandets forpligtelse til at ære sine rødder.

Men selvom Fifty Pounds Gin er en hyldest til fortiden, er det også et brand til den moderne drikker. Det slanke og stilfulde flaskedesign passer perfekt til enhver moderne bar, hvilket gør den til et godt valg til personlige samlinger eller som en gave til ginelskere.

I en verden, hvor der findes mange gins, skiller Fifty Pounds Gin sig ud. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Omfavn den sofistikerede blanding af tradition og modernitet, som kun Fifty Pounds Gin kan tilbyde. Skål på det!
Produktinformation
Fifty Pounds
Ny
chat Anmeldelser (0)