Bombay SAPPHIRE London Dry Gin 40% Vol. 1l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bombay SAPPHIRE London Dry Gin 40% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Bombay Sapphire London Dry Gin. Denne førsteklasses gin er en perfekt blanding af 10 håndplukkede botaniske ingredienser, der giver en perfekt afbalanceret smagsprofil. Uanset om du blander den i din yndlingscocktail eller nyder den med is, vil den livlige, sprøde smag begejstre dine smagsløg. Oplev smidigheden i spiritussen, der er tredobbelt destilleret, hvilket sikrer en ren og ren gin. Dyk ned i en verden af gin med Bombay Sapphire London Dry Gin - en gin, der virkelig skiller sig ud!

29,39 €

29,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den eksotiske smag af Bombay Sapphire London Dry Gin. Denne fantastiske spiritus, der er fremstillet med en blanding af 10 håndplukkede botaniske ingredienser, tager dine smagsløg med på en global rejse. Fra den krydrede varme fra Java cubebær til den blomsteragtige sødme fra marokkansk koriander - hver slurk er en sensorisk fest.

Bombay Sapphire Gin er tilsat damp for at gøre den ekstra glat og er en let og sprød fornøjelse, perfekt til at blande. Uanset om du er en klassisk G&T-elsker eller en cocktail-connaisseur, gør denne gins unikke smagsprofil den til en alsidig tilføjelse til dit barskab. Den lyse, rene smag og subtile pebrede finish gør den til en ener i enhver drink.

Den lokkende aroma fra denne London Dry Gin, kombineret med den strålende safirblå flaske, vil helt sikkert imponere dine gæster. Så kom i gang, luk op for magien, og lad Bombay Sapphire løfte din cocktailoplevelse.

Husk, det er ikke bare gin. Det er en rejse rundt i verden i en flaske. Nyd den med ansvar.
Produktinformation
Bombay
Ny
chat Anmeldelser (0)