Bombay The Original London Dry Gin 37,5% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bombay The Original London Dry Gin 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vi præsenterer Bombay, den originale London Dry Gin! Denne klassiske spiritus er et must-have for alle gin-elskere. Dens unikke blanding af botaniske ingredienser giver en blød, sprød smag, der er perfekt til at lave dine yndlingscocktails eller bare nyde den med is. Uanset om du er vært for en fest eller slapper af efter en lang dag, tilføjer Bombay Dry Gin et strejf af raffinement til enhver lejlighed. Husk, det er ikke bare gin, det er Bombay - den originale London Dry Gin. Skål for de gode tider, der venter forude!

18,89 €

18,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Bombay, den originale London Dry Gin! Denne klassiske drik er en fast bestanddel i enhver ginelskers samling, og den leverer en blød og karakteristisk smag, der adskiller den fra resten. Vores gin er omhyggeligt fremstillet efter en ældgammel opskrift, som sikrer, at hver slurk giver dig den autentiske smag af London.

Bombay Dry Gin er en ægte klassiker, der giver en smag af tradition med et moderne twist. Den er destilleret med en fin blanding af eksotiske botaniske ingredienser, som gør den rig på smag og fuld af karakter. Bombay er en gin med enebær og har en sprød og ren smag, der er både forfriskende og tilfredsstillende. Den er perfekt til dit næste cocktailparty eller en eksklusiv aften med vennerne.

Vores Bombay Dry Gins alsidighed gør den til et ideelt valg til en række cocktails. Uanset om du blander en klassisk gin og tonic, en forfriskende martini eller en pikant negroni, er Bombay den perfekte base, der forstærker smagen af dine mixere, mens den bevarer sin distinkte smag.

The Original London Dry Gin handler ikke kun om smag - det er en oplevelse. Duften af denne gin er lige så dejlig som smagen, med en fængslende duft, der drager dig ind. Flasken er smukt designet, hvilket gør den til en stilfuld tilføjelse til enhver hjemmebar.

I en verden af aromatiserede gins og craft gins skiller The Original London Dry Gin fra Bombay sig ud med sin traditionelle tilgang og exceptionelle kvalitet. Oplev London i hver slurk - bestil din Bombay Dry Gin i dag!
Produktinformation
Bombay
Ny
chat Anmeldelser (0)