Bloom London Dry Gin 40% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bloom London Dry Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den forførende smag af Bloom London Dry Gin! Denne udsøgte spiritus er et must-have for gin-entusiaster. Den er fremstillet af en unik blanding af botaniske ingredienser og har en let, delikat smag med en blød finish. Dens blomsternoter og strejf af citrus gør den perfekt til en forfriskende gin og tonic eller en hvilken som helst cocktail efter eget valg. Bloom London Dry Gin er mere end bare en drink - det er et smagseventyr, der venter på at blive udforsket. Tag din flaske i dag, og lad dine smagsløg blomstre!

23,59 €

23,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Bloom London Dry Gin. Denne førsteklasses gin er fremstillet af en af verdens første kvindelige destillationsmestre og er en forfriskende blanding af botaniske ingredienser, der vil transportere dine sanser til en klassisk engelsk landhave.

Bloom London Dry Gin er en unik, delikat og blomstret gin, destilleret ved hjælp af den sjældne og traditionelle metode. Den er tilsat en blanding af botaniske ingredienser som kamille, kaprifolium og pomelo, som giver den en let, blød smag og en subtil citrusfinish. Denne gin er et ideelt valg for dem, der foretrækker en blødere, mere blomstret ginoplevelse.

Uanset om du er gin-connaisseur eller nybegynder i gin-verdenen, vil Bloom London Dry Gin ikke skuffe dig. Dens alsidighed gør den perfekt til at lave dejlige cocktails, nippe til med is eller blande med tonic til en klassisk gin og tonic.

Med sin smukt designede flaske er den også en god gave til ginelskere eller en stilfuld tilføjelse til din egen spiritussamling. Så hvorfor vente? Dyk ned i den uimodståelige charme ved Bloom London Dry Gin, og lad den blomstre i hver slurk. Forkæl dig selv eller dine kære med denne ekstraordinære gin, der repræsenterer det bedste af Londons gin-arv.

Husk, at skønheden ved Bloom London Dry Gin ikke kun ligger i dens unikke smag, men også i de mindeværdige øjeblikke, du skaber, mens du nyder den. Så løft dit glas, skål, og lad Bloom London Dry Gin være en del af dine særlige lejligheder, sammenkomster eller øjeblikke med afslapning.

Oplev de bløde, florale noter fra Bloom London Dry Gin i dag. Det er mere end bare en drink; det er en rejse ind i en verden af udsøgte smagsoplevelser.
Produktinformation
Bloom Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)