Mombasa Club Lemon Edition Gin 37,5% Vol. 0,7l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mombasa Club Lemon Edition Gin 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev et forfriskende twist på en klassiker med Mombasa Club Lemon Edition Gin. Denne unikke gin er en skøn blanding af traditionelle gin-botanicals, tilsat et solrigt pust af citron. Det er et perfekt valg for dem, der nyder deres gin med et citrusagtigt punch.

Denne Lemon Edition Gin kommer fra Mombasa Club, et brand, der er kendt for sit engagement i kvalitet, og den bærer arven fra sine forgængere, men med en pikant kant. Dominansen af citron afbalanceres af enebær, korianderfrø og andre hemmelige botaniske ingredienser, hvilket skaber en harmonisk fusion, der er både forfriskende og kompleks.

Duften af denne gin er en herlig buket af citrus, som øjeblikkeligt transporterer dig til en solbeskinnet citronlund. På tungen er det en symfoni af smage, der starter med en sød citronagtig smag, efterfulgt af en bølge af krydrede botaniske ingredienser, der efterlader et varigt indtryk.

Uanset om du er en gin-entusiast eller en afslappet drikker, vil Mombasa Club Lemon Edition Gin helt sikkert imponere dig. Den er perfekt til en klassisk gin og tonic, men tøv ikke med at eksperimentere med cocktails - dens lyse smag vil få ethvert mix til at poppe.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af citrus-infuseret gin med Mombasa Club Lemon Edition Gin. Det er ikke bare en drink - det er en rejse til et solbeskinnet paradis, aftappet på flaske og klar til at blive opdaget. Nyd den med ansvar!
Produktinformation
Mombasa Club
Ny
chat Anmeldelser (0)