Silent Pool Gin 43% Vol. 1,5l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silent Pool Gin 43% Vol. 1,5l

1.40 kg
Dyk ned i den forfriskende smag af Silent Pool Gin. Denne gin er en blanding af 24 forskellige urter og botaniske elementer, der giver en unik og sofistikeret aroma. Den er håndlavet i Surrey Hills i England, og det er en perfekt blanding af tradition og nytænkning. Silent Pool Gin er en gin, du vil nyde at dele med dine venner på specielle lejligheder eller bare slappe af med på en stille aften. Den har en let og frisk smag, der vil komplimentere enhver cocktail. Så hvis du er en gin-elsker, så er Silent Pool Gin den perfekte tilføjelse til din samling.

81,39 €

81,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den bløde og sofistikerede smag af Silent Pool Gin. Denne førsteklasses gin er håndlavet i hjertet af Surrey Hills og består af en perfekt blanding af 24 botaniske ingredienser, som hver især er nøje udvalgt for deres unikke egenskaber.

Silent Pool Gin er kendt for sin rige, friske smag, der er subtilt sød, men alligevel imponerende afbalanceret. Hver slurk tager dig med på en herlig rejse af enebær, honning, lavendel og kamille, afsluttet med et strejf af citrus og kaffirlime.

Denne gin handler dog ikke kun om smagen. Det handler også om oplevelsen. Den smukke, indviklet designede flaske afspejler den kvalitet og det håndværk, der ligger i hver eneste dråbe. Den er perfekt som gave, men den er lige så god at beholde selv.

Silent Pool Gin er ideel til at nippe til rent, blande i cocktails eller parre med din yndlingstonic, og den er alsidig og upåklagelig glat. Uanset om du er gin-kender eller bare er ved at opdage en verden af førsteklasses spiritus, vil du sætte pris på dens dybe smag og høje karakter.

Invester i Silent Pool Gin, og nyd essensen af kunsthåndværk i en flaske. Det er mere end bare en gin - det er en sensorisk oplevelse, som vil give dig lyst til mere.

Der er en grund til, at Silent Pool Gin er blevet en favorit blandt spiritusentusiaster. Det er en invitation til at nyde de finere ting i livet. Så hvorfor vente? Få fat i en flaske Silent Pool Gin i dag, og smag forskellen.
Produktinformation
Silent Pool
Ny
chat Anmeldelser (0)