Tanqueray LONDON DRY GIN Imported 47,3% Vol. 1l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tanqueray LONDON DRY GIN Imported 47,3% Vol. 1l

1.40 kg
Tanqueray London Dry Gin er en premium gin, der er importeret direkte fra London. Denne gin er kendt for sin friske, sprøde smag og dens subtile noter af enebær og citrus, der gør den perfekt til enhver cocktail. Med sin karakteristiske grønne flaske og lange historie, er Tanqueray et must-have i enhver hjemmebar. Denne gin er ikke bare en spiritus, det er en oplevelse. Prøv Tanqueray London Dry Gin i dag, og tag din cocktailoplevelse til det næste niveau.

25,19 €

25,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Tanqueray London Dry Gin. Denne førsteklasses gin importeres direkte fra London, hvilket garanterer dens autentiske smag og vidner om en tradition for ekspertise, der strækker sig over 180 år. Den distinkte smag af Tanqueray London Dry Gin opnås ved en unik blanding af botaniske ingredienser, herunder strejf af forfriskende enebær, pebret koriander, aromatisk kvan og sød lakrids.

Tanqueray London Dry Gin er perfekt til gin-elskere, der sætter pris på en robust gin med enebær. Den er usædvanligt blød, hvilket gør den ideel til at lave dine yndlingscocktails, fra en klassisk gin og tonic til en sofistikeret martini. Den skinner også, når den serveres ren eller med is til dem, der foretrækker at nyde dens unikke smagsprofil ufortyndet.

Hver flaske Tanqueray London Dry Gin er en hyldest til håndværk og kvalitet, et vidnesbyrd om en ældgammel proces, der sikrer, at hver slurk er intet mindre end perfekt. Så hvorfor vente? Løft din cocktailoplevelse med den dristige og forfriskende smag af Tanqueray London Dry Gin. Det er ikke bare en gin; det er en rejse ind i en verden af raffinerede smage og uforglemmelige oplevelser.

Forkæl dig selv med Tanqueray London Dry Gin - en ikonisk gin af en årsag. Dens kvalitet i verdensklasse og uovertrufne smag gør den til et must-have i enhver hjemmebar. Så skænk dig selv et glas, og lad Tanqueray transportere dig til hjertet af London med hver slurk.
Produktinformation
Tanqueray
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også