Sherbet PINEAPPLE Gin 37,5% Vol. 0,5l | Engelsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sherbet PINEAPPLE Gin 37,5% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd en eksotisk smagsoplevelse med vores Sherbet Pineapple Gin! Denne gin er fuld af tropiske noter, der skaber en perfekt balance mellem sødme og syrlighed. Den lækre smag af ananas giver en forfriskende twist, der vil transportere dig direkte til en solrig strand. Brug den i din næste cocktail for at tilføje et strejf af sommer, uanset årstiden. Med sin sprudlende smag, er denne gin perfekt til enhver lejlighed. Lad vores Sherbet Pineapple Gin blive din nye favorit i barskabet - du vil ikke blive skuffet!

11,69 €

11,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores Sherbet Pineapple Gin, et tropisk twist på din klassiske spiritus. Denne gin er en livlig blanding af friske, saftige ananas og syrlig sorbet, alt sammen afbalanceret med en sprød, forfriskende ginbase. Hvad er resultatet? En herlig blanding, der transporterer dig direkte til en solbeskinnet strand med hver eneste slurk.

Vores Sherbet Pineapple Gin er ikke nogen almindelig spiritus. Det er et eventyr i en flaske med en eksotisk, frugtagtig smag, der er perfekt til dem, der gerne vil udforske mere end de traditionelle gins. Det er en fejring af det tropiske med den søde, syrlige ananas og den syrlige sorbet, der tilsammen skaber en helt unik smagsoplevelse.

Men det handler ikke kun om smagen. Denne gin er fremstillet med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Hver flaske er tilsat ingredienser af højeste kvalitet, hvilket sikrer en glat, robust smag, der er lige så god som ren gin som i en cocktail.

Så uanset om du er en gin-connaisseur, der ønsker at udvide din samling, eller du bare er på jagt efter en unik, smagfuld spiritus, er vores Sherbet Pineapple Gin det perfekte valg. Det er en forfriskende, levende gin, der helt sikkert vil imponere ved enhver lejlighed.

Så hvorfor vente? Dyk ned i den tropiske smag af Sherbet Pineapple Gin i dag, og oplev det eksotiske i hver eneste dråbe.
Produktinformation
Sherbet Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)