Motörhead 8 Years Old Premium Rum 40% Vol. 0,04l | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Motörhead 8 Years Old Premium Rum 40% Vol. 0,04l

1.40 kg
Gør dig klar til at rocke dine smagsløg med Motörhead Premium Rum! Denne enestående spiritus, der har lagret i otte lange år, er en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Med en jævn volumen på 40% har den et kick, der er lige så kraftigt som et Motörhead-nummer. Hver slurk afslører en rig og kompleks smag, hvilket gør den til et perfekt valg for både rom- og rockfans. Nyd den som den er, med is eller blandet i din yndlingscocktail. Slip din indre rocker løs, og nyd den dristige smag af Motörhead Premium Rum i dag! Vent ikke, denne premium rom er musik i din mund!

4,59 €

4,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip din vilde side løs med Motörhead Premium Rum. Det er ikke bare en hvilken som helst rom, det er et stykke rock 'n' roll-historie på flaske, inspireret af det legendariske britiske band. Hver dråbe af denne gyldne eliksir er lagret i otte år, så smagene kan smelte sammen i en smuk symfoni af smag, der er lige så uforglemmelig som et Motörhead-riff.

Denne førsteklasses rom har en rig, fed smag, perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Den er fremstillet med et alkoholindhold på 40% og giver en varm, blød finish, der bliver hængende i ganen. Aromaen er fyldt med karamel, tørret frugt og vanilje - en sød melodi, der indleder den robuste smag.

Uanset om du er rom-kender, rockmusik-entusiast eller bare en, der nyder en tår kvalitetsspiritus i ny og næ, er Motörhead Premium Rum den perfekte tilføjelse til din samling. Det er mere end en drik, det er en hyldest til et band, der rockede verden.

Server den ren, med is, eller bland den i din yndlingscocktail for at få en episk smagsoplevelse. Denne rom er ikke kun en drik, den er en fejring af livet, musikken og de gode tider. Så skænk dig selv et glas, skål for Motörhead, og lad de gode tider rulle!

Motörhead Premium Rum - hvor rock møder rom. Oplev det i dag!
Produktinformation
Motörhead
Ny
chat Anmeldelser (0)