Ron Baoruco Ron Gran Añejo 12 Años Reserva Especial Edición Parque 37,5% Vol. 0,7l | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Baoruco Ron Gran Añejo 12 Años Reserva Especial Edición Parque 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med Ron Baoruco Ron Gran Añejo Reserva Especial Edición Parque! Denne førsteklasses rom er et must for kendere og har en rig blanding af smag, der er lagret i over et årti. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - blød, raffineret og fyldig. Den udsøgte smag afslører antydninger af karamel, vanilje og egetræ og efterlader en varm, dvælende finish. Perfekt til at nippe til rent eller blande i en sofistikeret cocktail. Snup en flaske, og tag dine smagsløg med til hjertet af Caribien. Du vil ikke fortryde det!

38,79 €

38,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Ron Baorucos Ron Gran Añejo Reserva Especial Edición Parque. Denne dominikanske rom fra øverste hylde er et sandt vidnesbyrd om en rig caribisk arv og et håndværk uden sidestykke. Den har lagret i tolv lange år på egetræsfade og har en blød, fyldig smag, der vil glæde enhver romkender.

Denne specialudgave viser brandets engagement i kvalitet og tradition. Hver slurk afslører en kompleks blanding af varme krydderier, fyldig karamel og et strejf af tropisk frugt. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med et subtilt strejf af egetræ, der bliver hængende i ganen.

Ron Baorucos Ron Gran Añejo Reserva Especial Edición Parque er mere end bare en drik - det er en oplevelse. Den er den perfekte ledsager til en hyggelig aften eller en livlig fest. Nyd den ren for virkelig at værdsætte dens unikke smag, eller bland den i din yndlingscocktail for et uforglemmeligt twist.

Uanset om du er en erfaren rom-entusiast eller ny i verden af premium spiritus, er denne special edition rom et must. Det er ikke bare en flaske rom, det er et stykke af Den Dominikanske Republiks frodige historie og kultur, tappet på flaske til din nydelse. Oplev essensen af Caribien med Ron Baorucos Ron Gran Añejo Reserva Especial Edición Parque. Det er tid til at smage øernes ånd, en slurk ad gangen!
Produktinformation
Baoruco
Ny
chat Anmeldelser (0)