Single Cane Estate Rums CONSUELO 40% Vol. 1l in Geschenkbox | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Single Cane Estate Rums CONSUELO 40% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, fyldige smag af Single Cane Estate Rums Consuelo. Denne førsteklasses rom er lagret til perfektion og byder på en unik blanding af tropiske noter og dybe, krydrede undertoner - den perfekte nydelse for dine smagsløg. Den er ideel til at drikke ren, blande i en cocktail eller forære til en romkender, og den kommer smukt præsenteret i en gaveæske. Så hvorfor vente? Fordyb dig i Consuelos levende, komplekse smag, og lad den transportere dig til hjertet af Caribien. Dette er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Forkæl dig selv med den luksuriøse Single Cane Estate Rums Consuelo i dag.

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fortryllende verden af Single Cane Estate Rums Consuelo, en førsteklasses rom, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Denne førsteklasses rom er et must for enhver rom-aficionado eller dem, der ønsker at udforske den rige, mangfoldige verden af spiritus.

Consuelo kommer fra verdens mest respekterede romgårde og er et vidnesbyrd om kunsten at lave rom. Det er en unik, ejendomsspecifik rom, hvilket betyder, at den er fremstillet af sukkerrør, der er dyrket på en enkelt ejendom. Denne fremgangsmåde tilfører rommen den særlige karakter og de rige nuancer fra dens oprindelse.

Denne Consuelo-rom har en robust volumen på 40%, hvilket gør den til et perfekt valg for dem, der sætter pris på en spiritus med lidt spark. Det er en blød, fyldig rom, der er fyldt med rige, komplekse smagsnuancer. På tungen giver den en harmonisk blanding af søde og krydrede noter, understøttet af en jordagtig undertone, der bliver hængende længe efter den sidste slurk.

Uanset om du er en erfaren romdrikker eller lige er begyndt på din rejse, vil denne rom helt sikkert imponere. Den er alsidig nok til at drikke rent, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail.

Vores Single Cane Estate Rums Consuelo kommer i en elegant 1-liters flaske, smukt pakket i en gaveæske. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver hjemmebar og en betænksom gave til romelskeren i dit liv.

Oplev magien ved rom fra en bestemt vingård med Single Cane Estate Rums Consuelo. Det er ikke bare en drink, det er en rejse - et sensorisk eventyr, der tager dig direkte til hjertet af vingården. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af førsteklasses rom, og smag forskellen. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Síngle Cane
Ny
chat Anmeldelser (0)