Moon Import Reserve REMEMBER Rum Dominican Rep. Patent and Pot Still 2022 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moon Import Reserve REMEMBER Rum Dominican Rep. Patent and Pot Still 2022 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fordyb dig i den udsøgte pragt af Moon Import Reserve REMEMBER Rum. Denne førsteklasses spiritus stammer fra de solbeskinnede kyster i Den Dominikanske Republik. Denne rom er fremstillet med præcision ved hjælp af traditionelle patent- og pot still-metoder og lover en herlig smagsrejse. Hver slurk afslører dybe noter af karamel, vanilje og eksotiske krydderier. Dens fængslende smagsprofil gør den til en fantastisk mulighed for både at nippe rent og blande i cocktails. Pakket i en elegant gaveæske er den perfekt til rom-entusiaster eller en betænksom gave til særlige lejligheder. Oplev magien i Caribien med Moon Import Reserve REMEMBER Rum.

49,29 €

49,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sæt sejl på en rejse med udsøgt smag med Moon Import Reserve REMEMBER Rum. Denne rom stammer fra Den Dominikanske Republiks solbeskinnede kyster og er en perfekt blanding af caribisk charme og italiensk kunst. Den er omhyggeligt udvalgt blandt de fineste patent- og pot still-romer og er et vidnesbyrd om den vedvarende tradition for romproduktion.

Moon Import Reserve REMEMBER Rum præsenteres i en slank og stilfuld gaveæske og er en ideel gave til den kræsne spiritusentusiast i dit liv. Det unikke flaskedesign og den elegante indpakning vil helt sikkert imponere selv de mest ivrige rom-aficionados.

The Moon Import Reserve REMEMBER Rum er en blød, elegant rom med en afbalanceret smag, der kombinerer søde, krydrede og frugtagtige noter i perfekt harmoni. Dens rige smagsprofil og dvælende eftersmag gør den til en øjeblikkelig favorit, perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail.

Denne rom er fremstillet med tålmodighed og passion og er lagret til perfektion på egetræsfade, hvilket giver den en tydelig og robust smag. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse, der transporterer dig direkte til Den Dominikanske Republiks solrige, strandfyldte landskaber med hver slurk.

Uanset om du er romkender eller bare leder efter noget nyt at prøve, er Moon Import Reserve REMEMBER Rum et must-have til din spiritussamling. Udforsk Den Dominikanske Republiks rige historie og livlige smag med hver eneste dråbe af denne premium rom.

Oplev den sande essens af caribisk spiritus med Moon Import Reserve REMEMBER Rum - en drink at huske!
Produktinformation
Moon Import
Ny
chat Anmeldelser (0)