Ron Cristóbal Santa Maria Marsala Limited Edition 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Cristóbal Santa Maria Marsala Limited Edition 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Ron Cristóbal Santa Maria Marsala Limited Edition. Denne sjældne perle er en fryd for romentusiaster og giver en raffineret og sofistikeret smagsoplevelse. Den kommer fra Santa Marias kyster, og dens fængslende aroma og rige, fløjlsagtige tekstur vil transportere dig direkte til et caribisk paradis. Hver flaske, der præsenteres smukt i en førsteklasses gaveæske, er et bevis på det håndværk og den dedikation, der ligger i hver eneste dråbe. Forkæl dig selv, eller giv den til en, du holder af. Gør dig klar til at blive forelsket i denne rom fra øverste hylde, det er en slurk luksus, du ikke vil gå glip af.

55,39 €

55,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine smagsløg med en udsøgt oplevelse med Ron Cristóbal Santa Maria Marsala Limited Edition. Denne unikke rom er den seneste tilføjelse til vores kollektion af premium spiritus og en fryd for kendere. Ron Cristóbal Santa Maria Marsala er fremstillet med passion og præcision og er en hyldest til tidløs elegance og raffinement.

Mærket "Limited Edition" er ikke bare en etiket; det er et vidnesbyrd om den ekstraordinære omhu, tålmodighed og ekspertise, der ligger bag hver eneste flaske. Det er en garanti for, at du får en helt unik og eksklusiv rom, som skiller sig ud fra det sædvanlige.

Med en robust volumen på 44% er denne rom så livlig, som den kan blive. Men det er smagen, der virkelig vil betage dig. Det er en harmonisk blanding af dybe, rige smagsnuancer, perfekt afbalanceret med et strejf af sødme. Marsala-touchet tilføjer en unik kompleksitet til smagen og gør hver tår til en ren nydelse.

Denne rom kommer i en charmerende gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til de særlige lejligheder. Uanset om du er rom-entusiast eller leder efter den perfekte gave til en, du holder af, er Ron Cristóbal Santa Maria Marsala Limited Edition et valg, du ikke vil fortryde.

Vær med til at skåle for arv, håndværk og glæden ved at opdage nye smagsoplevelser. Oplev magien ved Ron Cristóbal Santa Maria Marsala Limited Edition i dag. Nyd smagen af eksklusivitet.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)