Ron Quorhum 15 Sistema Solera 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Quorhum 15 Sistema Solera 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Ron Quorhum, en førsteklasses rom præsenteret i en stilfuld gaveæske. Denne enestående spiritus, der er produceret med det traditionelle Solera-system, har en volumen på 40%, der giver en fyldig smag uden at overmande din gane. Den ravfarvede Ron Quorhum er et fantastisk valg, uanset om du drikker den ren, med is eller i en cocktail. Med noter af karamel, vanilje og et strejf af egetræ er det den ideelle gave til romelskere eller den perfekte tilføjelse til din egen hjemmebar. Oplev et strejf af luksus med hver slurk af Ron Quorhum.

47,69 €

47,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød den dejlige Ron Quorhum, en førsteklasses Sistema Solera-rom, elegant præsenteret i en fantastisk gaveæske. Denne udsøgte rom er en fryd for sanserne med levende aromaer og rige, komplekse smagsnuancer, der vil tage dig med til det solbeskinnede Caribien.

Ron Quorhum er fremstillet med passion og er et vidnesbyrd om en ældgammel destillationsproces. Hver slurk byder på en harmonisk blanding af sød karamel, røget egetræ og et strejf af eksotiske krydderier, der kulminerer i en blød, dvælende finish. Det er en rom, der virkelig leverer på smagen, og som lokker både rom-aficionados og dem, der er nye i spiritussens verden.

Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare nyde en stille aften, er Ron Quorhum den perfekte ledsager. Dens alsidighed skinner igennem, uanset om den nydes ren, med is eller som basis for en sofistikeret cocktail. Og så er den pakket i en smuk gaveæske, hvilket gør den til en ideel og betænksom gave til enhver romelsker.

Oplev den unikke charme ved Ron Quorhum i dag. Oplev en verden af smag, tradition og håndværk, som adskiller denne rom fra alle andre. Løft din spiritussamling, og gør hver slurk til en begivenhed med Ron Quorhum. Gør det almindelige ekstraordinært.
Produktinformation
Quorhum
Ny
chat Anmeldelser (0)