Barceló Gran Añejo Ron Dominicano 37,5% Vol. 0,7l | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barceló Gran Añejo Ron Dominicano 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, robuste smag af Barceló Gran Añejo Ron Dominicano. Denne overlegne dominikanske rom er en fryd for sanserne med en dyb ravfarve og en kompleks smagsprofil. Blandingen af lagrede rom giver en symfoni af smage, fra karamel til egetræ, med en glat finish, der efterlader et varigt indtryk. Denne rom er perfekt til at drikke ren eller blande i din yndlingscocktail og er et must for dem, der søger en smag af Caribien. Oplev luksusen ved Barceló Gran Añejo Ron Dominicano, en sand perle i verden af fin spiritus.

19,29 €

19,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Barceló Gran Añejo Ron Dominicano, en rom fra øverste hylde, som vil omdefinere din drikkeoplevelse. Denne exceptionelle rom kommer fra hjertet af Caribien og er fremstillet med uovertruffen ekspertise og præcision. Dens rige, dybe ravfarve lover en blød og luksuriøs slurk hver gang.

Barceló Gran Añejo er indbegrebet af dominikansk tradition, lagret til perfektion på hvide egetræsfade. Denne modningsproces giver en unik dybde i smagen, hvilket resulterer i en rom, der er både kompleks og indbydende. Den sofistikerede profil har noter af ristet karamel, vanilje og et strejf af krydderi, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til enhver bar.

Uanset om du er en rom-aficionado eller en afslappet drikker, vil Barceló Gran Añejo helt sikkert imponere. Nyd den med is for at få en fyldig smagsoplevelse, eller bland den i din yndlingscocktail for at få et caribisk twist. Denne rom er ikke bare en drink, men en rejse, der tager dig til de solbeskinnede strande i Den Dominikanske Republik.

I spiritussens verden skiller Barceló Gran Añejo Ron Dominicano sig ud som et vidnesbyrd om kvalitet og håndværk. Det er ikke bare rom - det er en livsstil. Begiv dig ud på dette smagseventyr i dag, og løft din drikkeoplevelse til nye højder. Husk, at det ikke bare handler om at nyde en drink, men om at nyde et stykke dominikansk kulturarv. Så er du klar til at tage en slurk af Caribien?
Produktinformation
Barceló
Ny
chat Anmeldelser (0)