Punta Cana Club Espléndido Ron 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Punta Cana Club Espléndido Ron 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Club Espléndido Ron, en førsteklasses rom direkte fra de solrige strande i Punta Cana. Hver slurk af denne robuste rom afslører en rig kombination af varme krydderier og smag af tropisk frugt. Den er perfekt afbalanceret, hvilket gør den til det ideelle valg til at nippe til alene eller blande i dine yndlingscocktails. Pakket i en elegant gaveæske er det en perfekt gave til enhver rom-entusiast i dit liv. Dyk ned i Punta Canas pulserende ånd med Club Espléndido Ron, og oplev en tropisk ferie med hver slurk!

31,49 €

31,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Punta Cana Club Espléndido Ron, en rom i topklasse, som vil transportere dine sanser direkte til de solrige strande i Den Dominikanske Republik. Denne førsteklasses rom er en smagsrejse, og fra første slurk vil din gane blive mødt af rige noter af vanilje og egetræ, efterfulgt af antydninger af karamel og tropiske frugter.

Punta Cana Club Espléndido Ron er ikke bare en drink, det er en unik oplevelse. Den er destilleret efter traditionelle metoder, og dens fløjlsbløde tekstur og glatte finish gør den perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Varmen og kompleksiteten i smagene er et vidnesbyrd om dens overlegne kvalitet og håndværk.

Men nydelsen stopper ikke ved rommen. Punta Cana Club Espléndido Ron kommer smukt pakket i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en fremragende gave til romkenderen i dit liv. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dig selv med en sofistikeret drink, vil denne overdådige rom helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Løft din romoplevelse med Punta Cana Club Espléndido Ron. Det er ikke bare en drink, det er en smag af Caribien i en flaske.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)