Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. Cuba 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Cubansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. Cuba 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. Cuba, en rom i topklasse, som transporterer dig direkte til hjertet af Cuba. Denne rige, fyldige rom er lagret til perfektion og byder på en symfoni af smagsnuancer - fra varme, krydrede noter til en blød karamelfinish. Og det bedste af det hele? Den kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til romelskere eller en luksuriøs godbid til dig selv. Slip Cubas ånd løs med hver slurk! Men vær advaret: Når du først har oplevet den exceptionelle kvalitet af Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. Cuba, er der ingen vej tilbage til almindelig rom.

142,49 €

142,49 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den rige, bløde smag af Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. Denne udsøgte cubanske rom er et must for alle spirituskendere. Den er fremstillet af de fineste sukkerrør, lagret til perfektion på hvide egetræsfade og er et strålende eksempel på Cubas berømte destillationsarv.

Denne rom udfolder sig med en smuk bouquet af tropiske frugter, vanilje og karamel. På tungen er den en symfoni af smage - fra tørrede frugter til søde krydderier og et strejf af røget eg. Balancen er upåklagelig, mundfornemmelsen er fløjlsblød, og eftersmagen er lang og tilfredsstillende.

Men det handler ikke kun om selve rommen. Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. kommer i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til særlige lejligheder. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil denne rom helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses cubansk rom med Ron Cubay Carta Blanca Extra Viejo D.O.P. Det er en smag af Cuba, leveret direkte til dit glas.
Produktinformation
Ron Cubay
Ny
chat Anmeldelser (0)