Dictador RIMA 1 16 Years Old SHERRY Cask Vintage 2006 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Colombiansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador RIMA 1 16 Years Old SHERRY Cask Vintage 2006 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den førsteklasses, lagrede smag af Dictador RIMA Sherry Cask Vintage i en flot gaveæske. Denne udsøgte rom, der er modnet i over halvandet årti, har en rig blanding af karamel, ristet kaffe og et strejf af sherry. Med en volumen på 44% tager hver slurk dig med på en rejse med raffineret smag og kraftig aroma. Perfekt til enhver rom-entusiast eller som en luksuriøs gave, Dictador RIMA er en flaske med ren nydelse. Oplev den tidløse elegance i dette mesterværk i dag.

88,39 €

88,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi introducerer Dictador RIMA Sherry Cask Vintage, et fint eksemplar af lagret rom præsenteret i en elegant gaveæske. Denne førsteklasses spiritus byder på en uforglemmelig smagsoplevelse, som helt sikkert vil betage dine sanser. Denne rom har lagret i seksten herlige år på sherryfade og er et vidnesbyrd om de traditionelle destillationsmetoders kunstfærdighed.

Hver slurk udfolder en rig symfoni af smag, fra varme noter af vanilje til et delikat strejf af egetræ. Finishen på sherryfadet tilføjer et karakteristisk lag af kompleksitet, som gør denne rom til en sand fornøjelse for den kræsne gane. Den udsøgte balance mellem sødt og krydret, med en utrolig blød finish, gør den til et perfekt valg til enhver fest eller en stille aften med afslapning.

Denne rom er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Uanset om du er en kender eller en afslappet entusiast, vil du sætte pris på det fine håndværk, der ligger bag hver flaske. Begiv dig ud på en smagsrejse med Dictador RIMA Sherry Cask Vintage. Det handler ikke kun om destinationen, men også om den rejse, den tager dig med på.

Hver flaske leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til spirituselskeren i dit liv. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med Dictador RIMA Sherry Cask Vintage. Det er et smagseventyr, du aldrig vil glemme.

Husk, at gode ting kommer til dem, der venter. Og det er denne seksten år gamle rom et bevis på. Det er tid til at belønne din tålmodighed med den bedste rom, du nogensinde vil smage. Så lad os hæve glasset for Dictador RIMA Sherry Cask Vintage - et sandt mesterværk af lagret rom.
Produktinformation
Dictador
Ny
chat Anmeldelser (0)