Dictador EPISODIO I 22 Years Old PORT CASK Rum 1999 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Colombiansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador EPISODIO I 22 Years Old PORT CASK Rum 1999 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Dictador Episodio Port Cask Rum. Denne fantastiske rom er lagret i over to årtier og er en slurk af den luksus, du fortjener. Det er en festival af smage i munden, når rige, tropiske frugter blandes med et strejf af vanilje og efterlader en blød, dvælende finish. Portvinsfadet forstærker rommens fylde og gør den til det perfekte valg til en afslappende godnatdrink eller en særlig fest. Og ved du hvad? Den kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til romkendere. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Dictador Episodio Port Cask Rum i dag!

105,89 €

105,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at tage på en smagfuld rejse med Dictadors EPISODIO I Port Cask Rum. Denne fantastiske spiritus er ikke bare endnu en flaske på hylden; det er en historie, der venter på at blive fortalt, en historie, der venter på at blive nydt.

Denne rom er fremstillet med kærlighed og lagret i over to årtier og er en mesterklasse i tålmodighed og præcision. En slurk af denne udsøgte rom bringer en symfoni af smage til din gane. Du vil blive mødt med et strejf af sød portvin, suppleret af den robuste intensitet fra egetræet og afrundet med et subtilt strejf af krydderi. Det er en smag, der bliver hængende, en smag, der inviterer dig til at udforske den yderligere.

Det, der gør denne rom helt unik, er lagringsprocessen på portvinsfade. Disse særlige fade har tidligere indeholdt portvin, hvilket tilfører rommen en unik sødme og en dybde i smagen, som er helt uden sidestykke. Denne proces er et kærlighedsarbejde og et bevis på Dictadors engagement i at fremstille spiritus, der virkelig er ekstraordinær.

Denne rom ligger i en stilfuld gaveæske og er den perfekte gave til enhver spirituskender. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare en tilfældig tirsdag aften, er der ingen bedre måde at fejre det på end med et glas af Dictadors EPISODIO I Port Cask Rum.

Så hvorfor vente? Dyk ned i Dictadors verden, og opdag magien ved portvinsrom. Du køber ikke bare en flaske rom; du investerer i en oplevelse, en fortælling, et stykke historie. Nyd historien, slurk for slurk. Det handler ikke kun om destinationen, men også om rejsen. Og med Dictadors EPISODIO I Port Cask Rum er der garanti for, at det bliver en rejse, der er værd at huske.
Produktinformation
Dictador
Ny
chat Anmeldelser (0)