Dictador EPISODIO I 20 Years Old PORT CASK Rum 2001 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Colombiansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador EPISODIO I 20 Years Old PORT CASK Rum 2001 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den unikke, rige smag af Dictador EPISODIO I Port Cask Rum. Denne rom har lagret i 20 år og har en perfekt blanding af tropiske frugter, honning, vanilje og krydderier. Den forstærkes yderligere af portvinsfadet, der tilføjer et strejf af sødme og en fløjlsblød finish. Denne rom er en sand fryd for sanserne med sin dybe, gyldne farve og fængslende aroma. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er et perfekt valg for romkendere eller dem, der gerne vil prøve noget nyt. Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Dictador EPISODIO I Port Cask Rum. Dine smagsløg vil takke dig!

106,79 €

106,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Dictador EPISODIO I Port Cask Rum, der er lagret til perfektion i to årtier. Denne unikke rom kommer til dig fra Colombias solrige kyster, som er kendt verden over for deres spiritus af højeste kvalitet. Det er ikke bare en hvilken som helst rom, men et mesterværk, der er skabt med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer en uforglemmelig oplevelse med hver slurk.

Denne rom præsenteres i en smukt designet gaveæske og er et fremragende valg til enhver særlig lejlighed, eller bare for at forkæle dig selv med en luksuriøs nydelse. Dictador EPISODIO I Port Cask Rum er en sand perle inden for spiritusverdenen med en imponerende fyldig smag, som er blevet raffineret og uddybet gennem en unik lagringsproces på portvinsfade.

Hvad er resultatet? En rom, der er rig, kompleks og alligevel utrolig blød, og som blander sødmen fra modne frugter med et subtilt strejf af krydderier og egetræ. Dens fløjlsbløde tekstur vil kærtegne din gane og efterlade en langvarig, varm finish, som du helt sikkert vil forelske dig i.

Uanset om du er rom-entusiast eller nybegynder i spiritussens verden, vil Dictador EPISODIO I Port Cask Rum helt sikkert imponere. Nyd den ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail. Det er mere end en drink, det er en oplevelse, en rejse gennem et rigt, aromatisk landskab, der helt sikkert vil betage dine sanser.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af premium rom med Dictador EPISODIO I Port Cask Rum. Det er ikke bare en flaske rom, men en gave med uforglemmelige øjeblikke og et vidnesbyrd om kunsten at destillere fint. Del den med venner, giv den til dine kære, eller behold den helt for dig selv. Uanset hvad er det en smag af luksus, som du virkelig fortjener.
Produktinformation
Dictador
Ny
chat Anmeldelser (0)