ABK6 VSOP Cognac Chinese New Year Edition 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Cognac | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ABK6 VSOP Cognac Chinese New Year Edition 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fejr det kinesiske nytår med stil med vores ABK VSOP Cognac Chinese New Year Edition! Denne førsteklasses cognac ligger i en elegant gaveæske og vil helt sikkert imponere. Med en glat finish og en rig, fyldig smag er den ideel til at skåle for nye begyndelser. Drik den ren eller med is for at få en uforglemmelig oplevelse. Denne cognac i begrænset udgave er mere end bare en drink, det er en fest i en flaske. Så snup en, og indvarsl det nye år med et strejf af luksus!

54,39 €

54,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fejr det kinesiske nytårs livlighed med ABK6 VSOP Cognac Chinese New Year Edition. Dette er ikke bare en hvilken som helst flaske cognac; det er en oplevelse i en smukt udformet gaveæske, der gør den til den perfekte gave til årstiden.

Når du pakker gaveæsken ud, bliver du mødt af en flaske VSOP-cognac, indbegrebet af fin fransk spiritus. Denne cognac er en blanding af eaux-de-vie, der er lagret i mange år på egetræsfade, hvilket giver den en rig ravfarve og en harmonisk smagsprofil.

En slurk, og du vil blive transporteret til hjertet af Frankrigs Cognac-region. ABK6 VSOP Cognac Chinese New Year Edition har en kompleks og sofistikeret smag, der starter med et dejligt udbrud af frugt og krydderier. Langsomt udvikler den sig til en varm, langvarig finish, der efterlader antydninger af kanel, vanilje og egetræ.

Denne cognacs fyldige smag og bløde tekstur vil gøre hver eneste slurk mindeværdig. Den er den perfekte ledsager til en festlig aften eller en stille aften, hvor man nyder den rige arv, den repræsenterer.

ABK6 VSOP Cognac Chinese New Year Edition er mere end bare en drink. Det er en invitation til at nyde et stykke fransk tradition, præsenteret i en smukt designet flaske, der legemliggør det kinesiske nytårs farver og energi.

Det er en cognac i begrænset oplag, der påkalder sig opmærksomhed, uanset om den står på din barhylde eller i dit glas. Så vent ikke med at tilføje denne udsøgte franske spiritus til din samling. Fejr det kinesiske nytår med stil med ABK6 VSOP Cognac Chinese New Year Edition. For der er ikke noget, der siger fest bedre end en flaske fin cognac.
Produktinformation
ABK6
Ny
chat Anmeldelser (0)