🌾Hennessy Very Special Cognac NBA Collector's Edition 2022 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hennessy Very Special Cognac NBA Collector's Edition 2022 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev smagen af luksus med vores Hennessy Very Special Cognac NBA Collector's Edition. I en eksklusiv gaveæske er denne samlerudgave et must-have for både NBA-fans og cognac-kendere. Den robuste og rige smagsprofil i denne fantastiske cognac er resultatet af omhyggelig destillering og lagring. For hver slurk vil du sætte pris på den harmoniske blanding af egetræ og vanilje, der kulminerer i en blød, langvarig finish. Denne limited edition er perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller give som gave til en, du holder af. Nyd elegancen fra Hennessy, ånden fra NBA og charmen fra et samlerobjekt i én udsøgt pakke.

45,29 €

45,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den exceptionelle smag af Hennessy Very Special Cognac med NBA Collector's Edition. Denne førsteklasses cognac er en hyldest til National Basketball Associations berømte historie og Hennessys tradition for at fremstille spiritus i topklasse. Cognacen leveres i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver basketball- eller cognacentusiast i dit liv.

Hennessy Very Special Cognac NBA Collector's Edition er et unikt udtryk for Hennessys engagement i excellence. Med et alkoholindhold på 40% leverer den en robust og fyldig smagsprofil, der er både kompleks og afbalanceret. Den første slurk afslører noter af egetræ og hasselnød, efterfulgt af et strejf af modne frugter og vaniljeundertoner, der giver en rig og tilfredsstillende finish.

Denne collector's edition handler ikke kun om den overlegne smag. Den er anbragt i en elegant flaske, der er prydet med det ikoniske NBA-logo, hvilket sikrer, at den skiller sig ud i enhver spiritussamling. Den smukt designede gaveæske gør den endnu mere attraktiv og gør den til et must-have for både NBA-fans og cognacelskere.

Oplev det bedste fra begge verdener med Hennessy Very Special Cognac NBA Collector's Edition. Den er et vidnesbyrd om Hennessys tidløse elegance og NBA's nervepirrende spænding. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed, nyder en stille aften eller føjer noget til din samling, vil denne cognac helt sikkert imponere. Tag din flaske i dag, og vær med til at fejre to ikoniske institutioner.
Produktinformation
Hennessy
Ny
chat Anmeldelser (0)