🌾Cognac Ferrand SINGLE CASK Collection Vintage 2012 49,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cognac Ferrand SINGLE CASK Collection Vintage 2012 49,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev smagen af luksus med vores Cognac Ferrand SINGLE CASK Collection. Denne eksklusive cognac er håndplukket fra årgangen 2012 og er et ægte samlerobjekt. Nyd den rige, fyldige smag, og værdsæt de sofistikerede noter, der afspejler det unikke terroir, den kommer fra. Leveret i en smuk gaveæske er dette den perfekte gave til enhver cognac-kender. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse, der inviterer dig til at forkæle dig selv med de finere ting i livet. Smag ikke bare cognac, men også historie med vores Single Cask Collection.

151,99 €

151,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Cognac Ferrand Single Cask Collection Vintage, en fantastisk repræsentation af det fineste cognachåndværk. Denne smukt forarbejdede spiritus i en elegant gaveæske er indbegrebet af luksus og raffinement. Single Cask Collection Vintage er håndplukket fra de fineste destillerier i Frankrig og er et sandt vidnesbyrd om Ferrands engagement i kvalitet og tradition.

Hver slurk er en rejse gennem de rige, autentiske smage, der definerer det berømte Ferrand-brand. Denne cognac udstråler en unik karakter med en lokkende blanding af aromatiske noter, der vil betage dine sanser. Fra den første duft af den karakteristiske bouquet til den dvælende eftersmag får du en uforglemmelig sanseoplevelse.

Single Cask Collection Vintage er en fed, fyldig cognac, der viser det bedste af, hvad Ferrand har at byde på. Hver flaske er et vidnesbyrd om brandets dedikation til ekspertise, hvor hver detalje er omhyggeligt kurateret til den kræsne aficionado. Denne exceptionelle cognac nydes bedst langsomt, så dens komplekse smag kan udfolde sig gradvist og pirrende på din gane.

Denne cognac præsenteres i en elegant gaveæske og er den perfekte gave til spirituskenderen i dit liv. Det er ikke bare en flaske cognac - det er en invitation til at opleve Ferrands raffinerede verden. En verden, der er gennemsyret af tradition, men som konstant skubber til grænserne for, hvad der er muligt inden for cognacproduktion.

Kort sagt er Cognac Ferrand Single Cask Collection Vintage mere end bare en drink - det er en fejring af kunsten at lave cognac. Det er en hyldest til det håndværk og den dedikation, der ligger bag hver eneste flaske. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med denne spektakulære cognac? Det er en oplevelse, du sent vil glemme.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)