🌾Rémy Martin XO EXTRA OLD Cognac Fine Champagne 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rémy Martin XO EXTRA OLD Cognac Fine Champagne 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den luksuriøse smag af Rémy Martin XO EXTRA OLD Cognac Fine Champagne. Denne førsteklasses cognac er fremstillet med omhu og er indbegrebet af elegance og raffinement. Dens dybe ravfarve antyder dens rige, komplekse smag af saftige blommer, modne figner og sød vanilje. EXTRA OLD cognac er lagret i en længere periode og giver en uovertruffen blødhed og dybde i smagen. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til kenderen i dit liv. Nyd et øjeblik af ren forkælelse med Rémy Martin XO EXTRA OLD Cognac Fine Champagne.

165,09 €

165,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at nyde den udsøgte smag af Rémy Martin XO Extra Old Cognac Fine Champagne! Denne uovertrufne blanding af op til 400 forskellige eaux-de-vie er lagret i op til 37 år på egetræsfade, hvilket giver dig en cognac af enestående rigdom og kompleksitet.

Fordyb dig i dens dybe mahognifarve, som er en optakt til dens aromatiske palet. Den første slurk afslører overdådige noter af saftige blommer og kandiserede appelsiner, efterfulgt af hints af hasselnød og kanel, og slutter med en fløjlsblød finish. Dette er ikke bare en drink, det er en oplevelse, der fortæller meget om din fine smag!

Rémy Martin XO Extra Old Cognac Fine Champagne er perfekt til særlige lejligheder eller som en betænksom gave og leveres i en smukt designet gaveæske. Den raffinerede præsentation er bare prikken over i'et på denne luksuriøse cognac, som gør den til en absolut nydelse for spirituselskere.

Uanset om du er cognac-kender eller ny i den fine spiritusverden, vil denne Rémy Martin Cognac betage dine sanser med sin uovertrufne elegance og dybde. Så hvorfor vente? Tilføj denne ekstraordinære cognac til din samling, og nyd en symfoni af smage, som kun Rémy Martin XO Extra Old Cognac Fine Champagne kan tilbyde. Det er ikke bare en drink, det er en rejse ind i hjertet af fransk tradition og raffinement. Skål for det!
Produktinformation
Rémy Martin
Ny
chat Anmeldelser (0)