🌾Hennessy Very Special Cognac 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hennessy Very Special Cognac 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, fyldige smag af Hennessy Very Special Cognac. Denne berømte spiritus i en stilfuld gaveæske er den perfekte gave til enhver lejlighed. Nyd dens unikke blanding af varme, frugtagtige noter og egetræstoner, fremstillet af det fineste udvalg af eaux-de-vie. Hennessy er synonym med luksus og raffinement, hvilket gør den til et must-have i enhver connaisseurs samling. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med den tidløse elegance i Hennessy Very Special Cognac. Nyd den med ansvar!

45,29 €

45,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Dyk ned i en verden af elegance og overbærenhed med Hennessy Very Special Cognac. Denne førsteklasses cognac præsenteres i en smukt udformet gaveæske og er det perfekte valg til de særlige øjeblikke. Uanset om du fejrer en milepæl, skåler for et godt helbred eller bare nyder afslutningen på en lang dag, vil Hennessy Very Special Cognac helt sikkert imponere.

Hennessy Very Special Cognac er fremstillet af en blanding af op til 40 eaux-de-vie og har en enestående dybde i smagen. Hver slurk afslører en rig harmoni af egetræ, hasselnød og moden frugt med subtile undertoner af vanilje og kanel, der bliver hængende i ganen. Dens robuste karakter og bløde finish gør den til et alsidigt valg, der kan nydes rent, på is eller som base for en udsøgt cocktail.

Hennessy, et navn synonymt med luksus og raffinement, har skabt exceptionelle cognacs siden 1765. Very Special Cognac er indbegrebet af brandets engagement i håndværk og kvalitet. Hver flaske indkapsler århundreders vinfremstillingsekspertise og lover en uovertruffen drikkeoplevelse.

Gaveæsken tilføjer et ekstra strejf af elegance, hvilket gør Hennessy Very Special Cognac til en betænksom gave til enhver lejlighed. Uanset om du vil imponere en cognac-connaisseur eller introducere nogen til en verden af fin spiritus, vil denne smukt præsenterede cognac helt sikkert ramme plet.

Oplev den tidløse raffinement i Hennessy Very Special Cognac. Gør dig klar til at hæve glassene for uforglemmelige øjeblikke og skabe nye minder. Dine smagsløg vil takke dig. Skål på det!
Produktinformation
Hennessy
Ny
chat Anmeldelser (0)