Rammstein Rum Port Cask Finish Limited Edition 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Caribisk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rammstein Rum Port Cask Finish Limited Edition 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med den unikke smag af Rammstein Rum Port Cask Finish Limited Edition. Denne enestående rom med sin rige, robuste smag er et must for alle rom-entusiaster. Den er modnet på portvinsfade, hvilket giver den en tydelig, glat finish, der skiller sig ud fra mængden. Denne limited edition er ikke bare en drink, det er en fejring! Den er pakket i en stilfuld gaveæske og er perfekt til at give væk eller føje til din egen samling. Oplev den uimodståelige blanding af tradition og innovation med Rammstein Rum. Vent ikke, denne eksklusive rom varer ikke længe!

50,19 €

50,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til en uforglemmelig smagsoplevelse med Rammstein Rum Port Cask Finish Limited Edition. Denne rom er et sandt mesterværk, fremstillet med passion og præcision. Det er ikke bare en drink, det er et udtryk for smag og luksus, inspireret af det legendariske tyske band Rammstein.

Hvad gør denne rom så speciel? Det hele ligger i efterbehandlingsprocessen. Rommen er lagret på portvinsfade, hvilket giver den en unik smagsprofil. Resultatet er en rig, fyldig spiritus med en blød finish og et strejf af sødme. Smagen er kompleks, men afbalanceret, med noter af mørk chokolade, moden frugt og varme krydderier.

Men det handler ikke kun om smagen. Denne rom er også en fryd for øjet. Hver flaske leveres i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed. Og da det er en limited edition, vil du være en af de få, der kan opleve denne unikke blanding.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske Rammstein Rum Port Cask Finish Limited Edition. Nyd hver slurk, nyd den bløde finish, og lad de unikke smagsnuancer transportere dig til en verden af sanselig nydelse. Det er mere end bare en rom, det er en oplevelse.

Husk, at det ikke er en hvilken som helst rom. Det er Rammstein Rum. Lige så unik og uforglemmelig som bandet selv. Hent din flaske i dag, og oplev forskellen. Skål for gode tider og fantastisk rom!
Produktinformation
Rammstein
Ny
chat Anmeldelser (0)