Pirate's Grog 5 Years Old Honduran Rum 37,5% Vol. 0,7l | Caribisk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pirate's Grog 5 Years Old Honduran Rum 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, rige smag af Pirate's Grog Honduran Rum, der er lagret i fem år til perfektion. Denne førsteklasses rom, der er destilleret af rene sukkerrør, har en unik blanding af søde og krydrede noter, der transporterer dig direkte til Caribien med hver slurk. Det er det ideelle valg til at nippe til rent, med is eller i din yndlingscocktail. Lad dig rive med af eventyrets ånd med Pirate's Grog Rum. Dine smagsløg vil takke dig for den tropiske ferie. Gør dig klar til at hejse sejlene - eventyret venter!

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Pirate's Grog, den fineste blanding af honduransk rom, som vil tage dine smagsløg med på en rejse, de aldrig glemmer. Denne fem år gamle perle er modnet til perfektion og giver en smag så blød som det roligste hav og så rig som en pirats skattekammer. Med en ABV på 37,5 % er det den perfekte balance mellem styrke og smag, hvilket sikrer, at hver slurk er et eventyr i sig selv.

Pirate's Grog er ikke bare endnu en rom; det er smagen af det åbne hav, hvisken fra en tropisk brise og spændingen ved et piratliv samlet i en enkelt flaske. Den unikke profil leverer noter af vanilje, karamel og rosin med en lang, varmende finish, der efterlader en lækker krydret eftersmag. Uanset om du er rom-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, er Pirate's Grog et must.

Nyd den som den er, eller bland den i din yndlingscocktail for et dejligt twist. Pirate's Grog er også den perfekte gave til romelskeren i dit liv eller enhver, der sætter pris på de finere ting. Så hvorfor vente? Sæt sejl på et smagseventyr, og opdag glæden ved Pirate's Grog i dag!

Husk, at dette ikke bare er en rom. Det er en rejse, en historie, et stykke af det vilde og utæmmede hav. Det er Pirate's Grog, den bedste smag af Caribien, du nogensinde vil finde. Bemærk: Drik ansvarligt, og nyd rejsen. Slip din indre pirat løs, og tilføj Pirate's Grog til din samling i dag.
Produktinformation
Pirate's Grog
Ny
chat Anmeldelser (0)