XM SPECIAL 12 Years Old Finest Caribbean Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Caribisk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

XM SPECIAL 12 Years Old Finest Caribbean Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dine smagsløg med den enestående XM Special Finest Caribbean Rum. Denne rom er lagret til perfektion i årevis og er indbegrebet af den solbeskinnede ånd i Caribien. Den er fremstillet med præcision, og hver slurk giver en rig, blød smag, der simpelthen er uovertruffen. Med en alkoholprocent på 40 % er det det helt rigtige kick at nyde på en afslappet aften. Denne caribiske nydelse ligger i en elegant gaveæske og er en ideel gave til enhver rom-aficionado. Køb XM Special Finest Caribbean Rum, og begiv dig ud på en eksotisk smagsrejse i dag. Bemærk: Drik venligst under ansvar.

33,59 €

33,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, bløde smag af XM Special Finest Caribbean Rum. Denne rom er fremstillet med passion og lagret i tolv lange år i Caribiens tropiske klima, og den udstråler en unik blanding af smag, som vil få dig til at længes efter mere. Indkapslet i en flot gaveæske er den den perfekte gave til enhver lejlighed.

Med sine 40 % vol. leverer denne premium rom en harmonisk balance mellem varme og sødme. Den første slurk introducerer dig til dens dybe karamelsødme, efterfulgt af et subtilt strejf af tropiske frugter og krydderier, der bliver hængende i din gane. Det er en kompleks, men let drikkelig rom, der er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

XM Special Finest Caribbean Rum er mere end bare en drik - det er en oplevelse. Den inviterer dig til at tage på en smagsrejse, der fører dig til solbeskinnede caribiske strande, gennem sukkerrørsmarker og ind i hjertet af regionens rige rommageri.

Uanset om du er romkender eller ønsker at udforske nye smagsoplevelser, vil denne exceptionelle caribiske rom helt sikkert imponere. Nyd det fordybende eventyr ved at smage XM Special Finest Caribbean Rum, og løft din smagsoplevelse til nye højder. Køb din flaske i dag, og nyd den fineste caribiske smag.
Produktinformation
XM Royal Rum
Ny
chat Anmeldelser (0)