🌾Ypióca Cachaça Envelhecida Reserva Especial OURO 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ypióca Cachaça Envelhecida Reserva Especial OURO 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev smagen af Brasilien med Ypióca Cachaça Envelhecida Reserva Especial OURO. Denne gyldne nydelse er lagret til perfektion og giver en unik og blød smag, der vil pirre dine smagsløg. Perfekt til at nippe til alene eller blande i din yndlingscocktail, den giver en tropisk flugt med hver slurk. Denne Cachaça er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Dyk ned i den autentiske brasilianske oplevelse med Ypióca i dag. Tro os, din gane vil takke dig.

23,39 €

23,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Træd ind i en verden af førsteklasses spiritus med vores Ypióca Cachaça Envelhecida Reserva Especial OURO. Denne førsteklasses cachaça, kærligt modnet til perfektion, er indbegrebet af brasiliansk håndværk. Det er et must-have for enhver kender, der ønsker at udvide sin samling, eller enhver, der ønsker at nyde en unik drikkeoplevelse.

Som en 'Reserva Especial' er det ikke bare en almindelig spiritus. Den er lagret på fade af balsamtræ, hvilket giver cachaçaen en særlig smag og aroma. Resultatet er en rig, blød drik med en fyldig smag, der helt sikkert vil glæde din gane.

Væskens gyldne nuance, deraf navnet 'OURO' eller guld, er et vidnesbyrd om dens kvalitet og dybde i smagen. Den byder på en sensorisk rejse, fra den behagelige træagtige duft til den bløde, fløjlsagtige finish.

Uanset om du er en mixolog, der leder efter den perfekte base til dine caipirinhas, eller en spiritusentusiast, der leder efter den næste juvel i din samling, er vores Ypióca Cachaça Envelhecida Reserva Especial OURO den rette for dig. Det er ikke bare en drink; det er en oplevelse, en smag af brasiliansk tradition og håndværk i hver slurk.

Så værsgo og tilføj et strejf af guld til din bar. Oplev dybden og kompleksiteten i denne førsteklasses spiritus. Forkæl dig selv med den gyldne smag af Ypióca Cachaça Envelhecida Reserva Especial OURO. Du vil være glad for, at du gjorde det.
Produktinformation
Ypióca
Ny
chat Anmeldelser (0)