Espírito De Minas Cachaça 42% Vol. 0,7l | Cachaça | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Espírito De Minas Cachaça 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, fyldige smag af Espírito De Minas Cachaça. Denne førsteklasses Cachaça er håndlavet i Brasilien og er en fryd for sanserne. Dens unikke karakter er født af ren sukkerrørsjuice, destilleret til perfektion. Det er den hemmelige ingrediens i en pirrende Caipirinha eller nydes ren. Fordyb dig i Brasiliens ånd med Espírito De Minas Cachaça. Dine smagsløg vil takke dig!

35,99 €

35,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den autentiske smag af Brasilien med Espírito De Minas Cachaça. Denne udsøgte spiritus er mere end bare en drink; det er en kulturel oplevelse, der inkarnerer ånden og traditionen i Minas Gerais-regionen.

Med sin bløde, fyldige smag er Espírito De Minas Cachaça perfekt til at nyde alene eller som base for en forfriskende caipirinha. Denne førsteklasses Cachaça er håndlavet af dygtige håndværkere, destilleret af den friskeste sukkerrørsjuice og modnet til perfektion, hvilket resulterer i en unik smagsprofil, der er både kompleks og tilfredsstillende.

Den første slurk vækker en robust blanding af søde og krydrede noter til live, som skaber en pirrende dans på dine smagsløg. Eftersmagen er lang og varmende og efterlader en mindeværdig eftersmag, der får dig til at række ud efter endnu et glas.

Espírito De Minas Cachaça er ikke bare en drink; det er en rejse til hjertet af Brasiliens rige kulturarv. Så hvorfor ikke give den en chance? Oplev ånden fra Minas i dag med Espírito De Minas Cachaça. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)