🌾Sagatiba Cachaça Pura 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sagatiba Cachaça Pura 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Brasilien med Sagatiba Cachaça Pura. Denne førsteklasses spiritus er destilleret af frisk sukkerrørsjuice og giver en blød, ren smag, der er perfekt til cocktails eller til at nippe til. Sagatiba Cachaça Pura's distinkte karakter giver dine yndlingsdrinks et tropisk twist. Ikke kun til caipirinhas, den er også en alsidig base for et væld af innovative cocktails. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af brasiliansk spiritus med Sagatiba Cachaça Pura. Oplev den livlige, forfriskende smag, der skaber bølger i spiritusverdenen!

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en verden af brasiliansk spiritus med Sagatiba Cachaça Pura. Denne førsteklasses cachaca er fremstillet af frisk sukkerrørsjuice og er et must-have for enhver cocktailentusiast. Den bløde, rene smag er et vidnesbyrd om de traditionelle destillationsmetoder, der bruges til at skabe den.

Sagatiba Cachaça Pura er en alsidig spiritus, der passer perfekt ind i din hjemmebar. Uanset om du er en erfaren mixolog eller nybegynder, tilføjer denne cachaca et unikt twist til dine yndlingscocktails. Prøv den i en klassisk Caipirinha for at få en autentisk smag af Brasilien!

Sagatiba Cachaça Pura har et klart, rent udseende og en dejlig aroma af sukkerrør, som inviterer dig til at tage en slurk og fordybe dig i dens tropiske noter. Den har en velafbalanceret sødme, som gør den perfekt til at nippe til rent eller med is.

Sagatiba Cachaça Pura er mere end bare en spiritus - det er en fejring af brasiliansk kultur. Gå ikke glip af denne fantastiske tilføjelse til din spiritussamling. Smag det brasilianske solskin i hver flaske Sagatiba Cachaça Pura i dag!
Produktinformation
Sagatiba
Ny
chat Anmeldelser (0)