Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert 39% Vol. 0,35l | Brandy | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert 39% Vol. 0,35l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den rige, bløde smag af Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert. Denne udsøgte æblebrændevin er lagret på egetræsfade, hvilket giver den en unik karakter, som skiller den ud fra mængden. Hver slurk byder på en harmonisk blanding af sprøde æbletoner og varme, træagtige undertoner, hvilket gør den til en fryd for sanserne. Det er mere end bare en brandy - det er en fejring af godt håndværk. Perfekt til at nippe til alene eller som en sofistikeret tilføjelse til cocktails. Oplev smagen af luksus med Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert.

18,89 €

18,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert, en førsteklasses æblebrandy, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg og løfte dit humør. Destilleret med den største præcision og lagret på egetræsfade er denne æblebrændevin et bevis på traditionelt tysk håndværk.

Denne spiritus er den perfekte balance mellem søde, sprøde æbler og egetræets røgede vaniljenoter. Hver slurk afslører harmonien mellem frugtens naturlige sødme og tøndernes rige, robuste karakter. Lagringsprocessen på egetræsfade øger brandyens kompleksitet og giver den en varm, afrundet finish, der bliver hængende i ganen.

Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Den kræver, at man nyder den - hæld den i et brandyglas, slyng den rundt, duft til den, og tag en langsom slurk. Mærk det friske æble efterfulgt af egetræets blide kærtegn. Uanset om den nydes ren eller med is, er denne brandy en herlig tilføjelse til ethvert barskab.

Perfekt til hyggelige aftener ved pejsen eller sofistikerede middagsselskaber, denne æblebrandy vil helt sikkert imponere. Den er også en betænksom gave til spirituskendere eller enhver, der sætter pris på de finere ting i livet.

Så er du klar til at tage dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse? Vælg Wilhelm Apfelbrand Eichenfassgelagert - en sand fejring af æble og egetræ.
Produktinformation
Wilhelm
Ny
chat Anmeldelser (0)